Te afli aici
Acasa > Vocea editorului > 5 motive pentru care trebuie sa castigam in seara asta

5 motive pentru care trebuie sa castigam in seara asta

Am sa insir 5 motive pentru care, eu cred ca Chelsea in seara asta ar trebui sa castige.

1. Tottenham s-a facut de ras pe teren propriu. Bine, tu fanule United, o sa-mi spui mie ca nici Chelsea nu a putut sa o invinga pe Norwich in retur, dar nu-mi pasa momentan de tine, tu ai grija de Webb al tau. Cu o presupusa victorie in seara asta am putea urca pe locul 4, daca vom invinge la o diferenta de 2 goluri. Vreau sa-i vad in teren pe Torres si Drogba, voi nu?

2. Cu Newcastle nu-i de gluma ! Dupa victoria de astazi 2-0 cu Bolton, se pare ca Newcastle sunt totusi o echipa de luat in seama. Daca aruncam o privire in trecut, pe cand AVB arunca zarurile prin vestiarul lui Chelsea, vedem ca Chelsea a invis cu un 3-0 sec, pe terenul lor propriu. Insa lucrurile par sa se fi schimbat putin. Totusi mai avem un meci cu ei pe Stamford Bridge, unde le vom demonstra cum se castiga un loc de Liga Campionilor. Intre noi fie vorba, sper sa nu se intample ca in filmul Goal, cand Newcastle o invinge pe Chelsea.

3. Sa dovedim ca putem castiga si fara Terry, Lampard si Cole. Cole poate fi inlocuit cu succes de Bertrand, am vazut asta. Insa cu ceilalti 2 cum ramane?! Cahill e un fundas foarte bun, dar nu se ridica la nivelul lui Terry, insa totusi eu am incredere in el ca va face treaba buna in lipsa lui John. La mijloc o alta dilema, unde-i Rami? :-w In meciul din seara asta sper sa-l vad pe teren, am citit  un interviu ca este incert pentru meciul asta, dar eu sper sa-l vad in teren.

4. Moralul sus inainte de marile batalii. Amaratii de la Spurs au moralul la pamant dupa ce i-a batut o echipa nou promovata pe teren propriu. Sper ca noi sa castigam sa intram cu fruntea sus in meciul de sambata.

5. Derby! Fiind doua echipe aflate in Londra, putem spune despre acest meci ca este un derby. Sper ca dupa ce se va termina meciul sa vedem un seven heaven pentru Albastrii.

Top