Te afli aici
Acasa > Informatii chelseafc.com > Acasa si In Deplasare cu Michael Essien

Acasa si In Deplasare cu Michael Essien

Este randul lui Michael Essien sa raspunda la intrebari despre viata la munca si departe de ea.

Acasa :
Cum merg lucrurile la Cobham pentru tine?
In vestiar stau langa Bosignwa si Mikel, este destul de zgomotos. Uneori ma duc in cantina sa mananc, dar nu de multe ori.In mod normal dupa ce termin antrenamentul merg acasa. In vestiarul de la Cobham este Didier, Flo si uneori Anelka care aleg muzica pe care danseaza. Eu nu. Eu am iPod-ul meu.

Care dintre colegii de echipa te-a impresionat cel mai mult luna aceasta?
As spune Daviz Luiz, deoarece a venit in mod direct pentru a face o treaba excelenta. Sper ca el sa continue asa. Nu stiam despre el inainte de a venii aici, dar el este un jucator foarte bun si foarte amuzant de asemenea.
Ti-au atras fanii atentia vreodata in timpul unui joc?
Nu, atunci cand sunt pe teren ma concentrez asupra jocului, asa ca nu sunt prea atent la fani. Eu stiu ca sunt acolo si ii pot auzi strigand impingandu-ne de la spate. Multimile din Africa sunt un pic mai zgomotoase decat multimile de aici, dar chiar si acolo nu-mi pierd concentrarea.
Care este cea mai mare ‘schimbare’ la care ai asistat?
Au fost cateva, dar nu pot sa spun cu adevarat unul. Eu prefer sa spun ca a fost un moment amuzant, cand Guus Hiddink a fost aici si am castiga Cupa FA si el a dansat cu noi.
Ce este ‘acasa’ pentru tine?
Oriunde poate fi acasa pentru mine. Anglia este ca a doua casa pentru mine. Ghana ramane prima mea casa, dar si aici ma simt ca acasa.
Deplasare:
Care alte sporturi iti place sa le privesti?
Imi place sa ma uit la tenis la televizor, dar nu stiu cum se joaca. Imi place si atletism si imi place ping pong, ca pot juca.
Ai talente ascunse?
As putea spune ca ping-pong. Nu am masa acasa, deoarece am luat-o ca sa pot sa juca aici, la Cobham.
Ai prieteni celebrii?
Am cativa, dar prefer sa pastrez tacerea despre ei.
Care este locul tau preferat pentru a scapa de toate?
Locul meu preferat este Monaco. Agentul meu traieste acolo si in orice moment atunci cand sunt in vacanta, ma duc mereu acolo si stau ceva timp cu el.

Top