Accidentarea lui Van Ginkel ar putea fi una serioasa

Accidentarea lui Van Ginkel ar putea fi una serioasa

0 Comments 📁 Informatii preluate din presa 🕔25.septembrie 2013
Accidentarea lui Van Ginkel ar putea fi una serioasa

Update:
Dupa RMN-ul efectuat astazi Marco Van Ginkel necesita o interventie chirugicala datorita accidentarii la ligamentul incrucisat anterior suferita in meciul din Cupa Ligii.
Mijlocasul lui Chelsea ar putea rata tot restul sezonului

Steve Holland a declarat dupa partida cu Swindon ca accidentarea lui Van Ginkel pare sa fie una serioasa. In cursul zilei de astazi (miercuri) mijlocasul lui Chelsea va fi supus unei analize amanuntite pentru a afla starea genunchiului sau.

„Este o accidentarea care cu siguranta nu arata bine, insa e prea devreme sa ne pronuntam. Miercuri va face o radiografie la genunchi si speram sa nu fie foarte grav. Ramires a simtit o durere la sold si nu a reusit sa scape de ea in timpul meciului. Ca masura de precautie l-am schimbat, nu stim sigur daca va putea evolua in weekend insa exista sanse sa joace. Din privinta noastra, au fost singurele dezamagiri ale meciului.”

Enhanced by Zemanta

Intr-un alt meci, Josh McEachran a suferit o accidentare la spate si a parasit terenul dupa 38 de minute jucate pentru Watford. Aseara Josh era dezamagit din cauza accidentarii dar era optimist in ceea ce priveste severitatea loviturii.

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Only registered users can comment.