Publicat de Paul pe WWW.CHELSEAFC.RO la data de 21 - 01 - 2011

Carlo Ancelotti a dorit sa lamureasca situatia transferurilor.
La inceputul acestei saptamani Chelsea l-a pierdut pe Steven Pienaar, Ancelotti a ramas surprins cand Steven Pienaar a preferat sa se intalneasca cu managerul lui Tottenham, renuntand astfel la discutiile ce le-ar fi putut avea cu acesta.
Intrebat ce parere are despre alegerea lui Pienaar, Ancelotti spune ca nu el trebuie sa raspunda, cel mai bine ar fi ca Steven Pienaar sa raspunda la aceasta intrebare.
„Nu i-am cerut lui Pienaar sa vina sa joace aici, nu avem nevoie de mijlocasi si nici nu avem nevoie de jucatori cu stilul lui Pienaar”.
Despre transferul lui David Luiz, Ancelotti nu a putut oferi noutati.
„Luiz nu este aici si nici nu va fi disponibil pentru urmatorul meci, astept sfarsitul perioadei de transferuri, daca vor fi jucatori inseamna ca avem nevoie de ei, daca nu, inseamna ca nu avem nevoie.”
Despre transferul lui Sanchez la Chelsea, Ancelotti spune ca nu este nimic adevarat despre acest transfer.
Gael Kakuta ar putea parasi Stamford Bridge pentru a merge la Fulham dar Ancelotti nu a putut da detalii clare, pentru ca nu s-a luat nicio decizie asupra acestui transfer.
„Este foarte important ca jucatorii tineri sa poata evolua la prima echipa, ca titulari, inca ne gandim la acest lucru, nu s-a luat o decizie asupra lui Kakuta.

Urmatorul meci

Chelsea schedule powered by whatsthescore.com

Facebook
Partenerii nostri
 
Fotbal Online
 
Facebook Fan Page
TalkChelsea.net
Bluelions
14 vizitatori online

Partenerii nostri Hidden

<

 

Linkuri sponsorizate
 
2018 Chelsea FC | Fan Club Romania
| Aboneaza-te

All trademarks, logos and copyrights are property of their respective owners.