Publicat de Paul pe WWW.CHELSEAFC.RO la data de 4 - 07 - 2016

Dupa ce s-au vazut eliminati de la Euro2016 in urma loviturilor de departajare – probabil cele mai slabe penalty-uri executate vreodata la un Campionat European – Antonio Conte este nerabdator sa inceapa lucrul cu jucatorii lui Chelsea. Antrenorul italian isi doreste foarte mult sa revina la activitatile zilnice care exista la un club de fotbal si din acest motiv a hotarat ca vacanta sa sa nu fie mai lunga de o saptamana. Conte si-ar fi dorit o sedere mai lunga in Franta alaturi de selectionata Italiei fiind pregatit sa mearga spre Cobham direct de la Euro.

„Ca sa fiu sincer mi-as fi dorit sa nu am timp nici macar de o zi de vacanta, sa mergem spre finala la Euro si apoi mai departe. Acum mi-am luat 7 zile libere, si am sa incerc sa inlatur dezamagirea cauzata de eliminare ca mai apoi sa incep activitatea la Chelsea. Sunt constient ca va fi o provocare extrem de dificila dar e genul de provocare pe care o savurez.”

Conte paraseste nationala Italiei cu un gust amar si nu neaparat datorita eliminarii ci si faptului ca s-a vazut de multe ori singur si lipsit de aprecierile celor din jur, atat din partea conducerii federatiei cat si din partea presei. Italianul si-ar mai dorit sa continue cu selectionata Italiei insa campania de denigrare facuta de presa din tara sa l-au impins sa semneze contractul cu Chelsea.

Urmatorul meci

Chelsea schedule powered by whatsthescore.com

Facebook
Partenerii nostri
 
Fotbal Online
 
Facebook Fan Page
TalkChelsea.net
Bluelions
4 vizitatori online

Partenerii nostri Hidden

<

 

Linkuri sponsorizate
 
2018 Chelsea FC | Fan Club Romania
| Aboneaza-te

All trademarks, logos and copyrights are property of their respective owners.