Publicat de Luci pe WWW.CHELSEAFC.RO la data de 19 - 03 - 2013

Arsenal se pregăteşte să dea în vară una dintre cele mai neaşteptate lovituri de pe piaţa transferurilor. „Tunarii” vor să îşi asigure defensiva cu un portar de mare valoare, după ce în ultimii ani au suferit mult din cauza gafelor unor goalkeeperi ca Szczesny sau Mannone, iar principala ţintă a londonezilor este cehul din poarta rivalei Chelsea, Petr Cech.

Apărătorul buturilor campioanei Europei, ajuns la 30 de ani, poate pleca de pe Stamford Bridge după acest sezon, pentru a-i face loc lui Thibault Courtois, portarul care a făcut senzaţie după împrumutul la Atletico Madrid şi care se potriveşte în planul „The Blues” de întinerire masivă a lotului. De aceea, Arsenal speră să ajungă la un acord pentru Cech, care mai este legat prin contract de Chelsea până în 2016 şi este evaluat în acest moment la 25 de milioane de euro.

Dacă nu vor reuşi să obţină semnătura cehului, „tunarii” mai au ca variante de rezervă alte câteva nume importante, ca Pepe Reina (Liverpool), Victor Valdes (Barcelona), Asmir Begovic (Stoke) sau Michel Vorm (Swansea).

Momentan, Arsenal contează între buturi pe doi polonezi Szczesny şi Fabianski, dar primul pare să fi pierdut lupta pentru titularizare în faţa conaţionalului său, astfel că plecarea sa de pe Emirates în vară devine un fapt tot mai probabil.

Stirea este aparuta in Daily Mail si pare sa fie una de-o cretinatate crunta. Ce motiv ar avea Petr Cech sa plece la Arsenal, o echipa care daca prinde locul 3 considera ca a castigat campionatul?

Urmatorul meci

Chelsea schedule powered by whatsthescore.com

Facebook
Partenerii nostri
 
Fotbal Online
 
Facebook Fan Page
TalkChelsea.net
Bluelions
10 vizitatori online

Partenerii nostri Hidden

<

 

Linkuri sponsorizate
 
2018 Chelsea FC | Fan Club Romania
| Aboneaza-te

All trademarks, logos and copyrights are property of their respective owners.