Publicat de Paul pe WWW.CHELSEAFC.RO la data de 1 - 07 - 2014

1 iulie reprezinta ziua in care contractul lui Ashley Cole cu Chelsea a expirat, fundasul englez despartindu-se de Stamford Bridge dupa 8 sezoane incantatoare. Constant in joc, ridicandu-se la cel mai inalt nivel prin jocul sau Ashley Cole a fost intotdeauna apreciat si sustinut de suporterii lui Chelsea chiar daca acesta a venit in 2006 de la rivalii Arsenal. Un transfer care a facut foarte multa valva la acea vreme, insa pastrandu-se in istorie ca fiind o miscare reusita pentru ambele parti. Ashley Cole s-a bucurat in tricoul lui Chelsea de trofee importante ca Champions League, Europa League, Premier League, League Cup (Cupa Ligii), Community Shield si de 4 ori FA Cup (Cupa Angliei).

Ashley Cole este singurul jucator care se bucura de 7 medalii FA Cup, 3 cu Arsenal si 4 cu Chelsea. Ajuns in varful carierei alaturi de Chelsea,  nu de putine ori a fost vazut ca fiind cel mai bun fundas stanga din lume, iar jocul dinamic a fost cel mai bun exemplu care sa ateste acest lucru. Cu executii elegante in plan ofensiv dar si respingeri de pe linia portii, Cole ramane unul din jucatorii care au contribuit serios la castigarea primului trofeu Uefa Champions League din istoria lui Chelsea.

Alaturi de Cole astazi s-au mai despartit de Chelsea si Samuel Eto’o, Henrique Hilario si Sam Hutchinson. Tot astazi Mark Schwarzer si-a prelungit intelegerea cu Chelsea pentru inca un sezon.

Pe site-ul oficial puteti gasi un material dedicat carierei lui Ashley Cole la Chelsea.

Cole before the match against Aston Villa.

Cole before the match against Aston Villa. (Photo credit: Wikipedia)

Urmatorul meci

Chelsea schedule powered by whatsthescore.com

Facebook
Partenerii nostri
 
Fotbal Online
 
Facebook Fan Page
TalkChelsea.net
Bluelions
11 vizitatori online

Partenerii nostri Hidden

<

 

Linkuri sponsorizate
 
2018 Chelsea FC | Fan Club Romania
| Aboneaza-te

All trademarks, logos and copyrights are property of their respective owners.