Publicat de Paul pe WWW.CHELSEAFC.RO la data de 24 - 05 - 2012

Pe site-ul oficial al Bayern Munchen, intr-un comunicat de presa, clubul german catalogheaza victoria lui Chelsea in finala Champions League ca fiind una ” unlucky and undeserved”. Comunicatul de presa a fost emis dupa ce Robben a fost huidut de fani, intr-un alt context, insa pe noi nu ne intereseaza acest aspect. Un subiect atat de pueril incat ii voi dedica nu foarte multe randuri.


Nesimtirea se pare ca a acaparat si fotbalul german, probabil ca si Real Madrid a catalogat infrangerea in fata celor de la Bayern ca fiind una „nemeritata si ghinionista”.
Insa nu vad ghinion atunci cand Petr Cech a salvat 3 penalty-uri in acea seara. Nu vad ghinion nici cand finalizarea fazelor de poarta se desfasoara ca in „Liga lu’ Miţică”. Nu vad ghinion cand cei mai buni mijlocasi de banda din echipa abia leaga 4 pase. Nu vad ghinion cand ai peste 20 de cornere si nu esti in stare sa profiti de ele. Totul pare neputinta nu ghinion.
Eu cred ca Bayern a avut tot norocul din lume, sa joci acasa, pe propriul stadion, in fata propriilor suporteri o finala de Champions League… Nu cred ca exista vreo echipa care sa-si doreasca mai mult.

Get yourself a … Drog.

Urmatorul meci

Chelsea schedule powered by whatsthescore.com

Facebook
Partenerii nostri
 
Fotbal Online
 
Facebook Fan Page
TalkChelsea.net
Bluelions
12 vizitatori online

Partenerii nostri Hidden

<

 

Linkuri sponsorizate
 
2018 Chelsea FC | Fan Club Romania
| Aboneaza-te

All trademarks, logos and copyrights are property of their respective owners.