Te afli aici
Acasa > Informatii preluate din presa > Bucurosi de revenirea lui Terry

Bucurosi de revenirea lui Terry

Roberto Di Matteo este foarte bucuros de revenirea capitanului John Terry. Terry a fost pe banca in victoria Albastrilor din Cupa Angliei 2-0 impotriva celor de la Birmingham. Terry revenindu-si foarte repede la doar doua saptamani dupa ce a fost supus unei interventii chirurgicale la genunchi.
„John este foarte bine si este determinat sa ajute clubul, sunt incantat sa-l revad la antrenamente.”
„Trebuie sa porneasca pe acest drum cu pasi mici, dar siguri.”
Di Matteo i-a lasat pe banca pe Frank Lampard, Didier Drogba, Michael Essien si Daniel Sturridge. Dupa meci a spus ca toti jucatorii fac parte din lot si a vrut sa experimenteze si altceva.
Di Matteo, a declarat ” Gandurile mele se indreapta spre Andre, managerul nostru, ne-am confundat cu o sarcina dificila, avand in vedere toate evenimentele din ultimele zile.”
„Dar cu toate acestea, atitutinea a fost ok, angajamentul a fost ok, pasiunea a fost pe teren, iar cel mai important rezultatul a fost ok.”
Dupa meci Di Matteo a evitat intrebarile, daca ar fi interesat sa preia rolul de antrenor permanent, daca i se va oferi sansa.
El a spus ” Sunt foarte obosit in seara asta. Trebuie sa ma gandesc la pregatirea meciului cu Stoke City, doar la asta ma gandesc. Credeti ce vreti insa eu doar la asta ma gandesc, acum.”

Top