Cech : Ambitiile sunt controlate | Chelsea Fan Club Romania

Primul Fan Club Chelsea FC din Romania

Cech : Ambitiile sunt controlate

Cech : Ambitiile sunt controlate

📁 Informatii chelseafc.com, Stiri 🕔26.septembrie 2011
Cech : Ambitiile sunt controlate
Chelsea a inscris de 4 ori impotriva lui Swansea Sambata, iar Petr Cech vorbeste despre aceasta victorie si de golul primit.

„Am aratat un fotbal placut” a spus el, managerul nostru a corectat greselile facute pe Old Trafford.
„A fost un meci diferit de cel cu Fulham unde ne-am creat ocazii, de cel cu Manchester unde am avut si mai multe sanse. In sfarsit sambata am marcat mai multe goluri, am avut sanse si le-am concretizat.”
„Fernando a marcat un gol important, Ramires a marcat doua iar atunci am controlat jocul. Din nefericire am jucat o repriza intreaga fara un jucator, dar tot am controlat jocul. Swansea a marcat golul de onoare dar in ultimul minut am mai marcat si noi odata.”
Victoria si golurile marcate ii dau lui Chelsea un avantaj mental inainte de al doilea joc din Champions League. Meciul va fi miercuri impotriva Valenciei. Avem sansa de a ne distanta in grupa.
„Jocul cu Leverkusen a fost un joc dur, dar toata lumea stie ca adevarata noastra adversara este Valencia. Champions League este un trofeu important, ne concentram pe el, cum ne concentram si pe celelalte, interne.”
Dorinta lui Chelsea de a castiga Champions League a devenit o obsesie, iar Cech intelege foarte bine asta.
„Arata-mi o echipa de statura lui Chelsea, Man United, Real Madrid sau Barcelona, care nu vor sa castige Liga Campionilor.” spune el.
„In cazul in care acestea nu sunt, as fi surprins de ce joaca in Champions League? Daca vei castiga Champions League, vrei sa-l si pastrezi.”
„In fiecare sezon am avut ambitia de a castiga trofeul dar oamenii transforma cuvantul obsesie, in ceva negativ. Noi nu suntem obsedati, la modul, daca nu castigam, ne omoram. Suntem obsedati de trofeu pentru ca este o competitie grozava.”
„Intr-un mod pozitiv vom cauta victoria. Daca nu avem chef de victorie, nu ar trebui sa jucam. „
Meciul cu Valencia este Miercuri, in direct pe Tvr1 la ora 21:40.