Te afli aici
Acasa > Informatii chelseafc.com > Cech : Fernando a explodat

Cech : Fernando a explodat

Petr Cech crede ca Fernando Torres a explodat exact cand este nevoie de el, pe finalul sezonului.

Atacantul a marcat un hattrick sambata contra celor de la QPR si ar putea incepe titular meciul de maine seara cu Newcastle United.
Doar Frank Lampard a marcat mai mult decat Fernando Torres in 2012.
„Fernando a jucat bine tot sezonul, dar a fost ghinionist in unele fazele. Duminica pentru el acele goluri au marcat inceputul. A fost minunat sa vada cum mingea intra in poarta.”
„Pentru mine, a fost mereu un jucator bun, doar ca a fost ghinionist si nu a marcat. Acum este intr-o forma buna si este gata de a concura pentru locul de titular, deoarece acest lucru conteaza cel mai mult.”
O victorie maine seara cu Newcastle ne-ar putea duce pe locul 4. In tur am triumfat cu 3-0 pe terenul lor. Cech considera ca experienta noastra din ultimele saptamani, ar putea sa ne dea un avantaj in lupta pentru pozitia a 4 a.
„Cred ca meciul va fi foarte important. Newcastle sunt pe un loc unde n-au mai fost de mult, iar noi am fost tot timpul, ar putea fi un factor decisiv. Experienta echipei noastre ar putea ajuta.”
„Am vrut sa ajungem la Munchen, ne simtim foarte bine ca am indeplinit acest obiectiv, dar trebuie sa ne luptam pe toate fronturile pana la final.”

Lasă un răspuns

Top