Publicat de Paul pe WWW.CHELSEAFC.RO la data de 27 - 08 - 2013

Titlul este unul ironic iar publicul din Romania habar n-are fotbal, iar asta datorita incapabilitatii intelegerii fenomenului fotbalistic concomitent cu proasta educatie in domeniu oferita de presa sportiva, practic inexistenta in Romania.
Moyes a pornit partida cu 3 atacanti in teren iar diferenta dintre cele doua echipe la finele celor 90 de minute arata asa:

Suturi la poarta:
Chelsea 4 United 3
Posesie:
Chelsea 45% United 55%
Pase complete:
Chelsea 81% United 81%
Corenere:
Chelsea 1 United 7

Era meciul in care Moyes trebuia sa iasa la rampa si sa faca spectacol in fata suporterilor, care s-au tinut de cuvant si au facut show total impreuna cu Jose Mourinho.
Este adevarat, Chelsea nu a aratat mare lucru in atac iar asta datorita constructiilor lente pe care echipa le initia cu nimic la voia intamplarii si cat mai organziat posibil. Mourinho nu a dorit ca o greseala din ofensiva sa puna in dificultate segmentul defensiv.

Desi cu Wayne Rooney in teren(pe care speram sa-l vedem in albastru de saptamana viitoare) si alaturi de el olandezul Van Persie, atacurile lui United au fost inutile. A fost un meci inconjurat de mult pragmatism cu o foarte mare incarcatura tactica.
La finalul zilei, Chelsea se afla pe primul loc in campionat – chiar daca a disputat cu un meci mai mult fata de restul echipelor – insa cu siguranta United continua sa-si apere titlul de campioana cu -2 puncte.

Urmatorul meci

Chelsea schedule powered by whatsthescore.com

Facebook
Partenerii nostri
 
Fotbal Online
 
Facebook Fan Page
TalkChelsea.net
Bluelions
10 vizitatori online

Partenerii nostri Hidden

<

 

Linkuri sponsorizate
 
2018 Chelsea FC | Fan Club Romania
| Aboneaza-te

All trademarks, logos and copyrights are property of their respective owners.