Publicat de Luci pe WWW.CHELSEAFC.RO la data de 14 - 05 - 2012

Clubul englez Chelsea a oferit pentru transferul atacantului columbian Radamel Falcao de la Atletico Madrid suma de 15 milioane de euro plus fostul jucător al madrilenilor Fernando Torres, informează As, care citează postul Telemadrid.

Falcao, 26 de ani, s-a remarcat în acest sezon prin cele 24 de goluri marcate în Primera Division, cu care a ocupat locul trei în clasamentul golgheterilor, după Lionel Messi (FC Barcelona – 50) şi Cristiano Ronaldo (Real Madrid – 46), şi prin cele 12 reuşite din Liga Europa, cu care a devenit golghetrul competiţiei, două dintre acestea fiind realizate în finala de la Bucureşti, cu Athletic Bilbao, scor 3-0.

Atletico Madrid l-a cumpărat pe Falcao vara trecută, când a plătit 40 de milioane de euro clubului FC Porto.

Fernando Torres, 28 de ani, a fost transferat de la Atletico Madrid la Liverpool în iulie 2007, pentru 21 de milioane de lire sterline (circa 25 de milioane de euro).

În 31 ianuarie 2011, atacantul internaţional spaniol a trecut de la cormorani la Chelsea pentru 50 de milioane de lire sterline (58 de milioane de euro) – al şaselea transfer din istoria fotbalului ca sumă – însă El Nino nu a avut evoluţii strălucite la gruparea londoneză.

p.s Opinia mea ?  Presa=Gunoiul de dimineata !

Urmatorul meci

Chelsea schedule powered by whatsthescore.com

Facebook
Partenerii nostri
 
Fotbal Online
 
Facebook Fan Page
TalkChelsea.net
Bluelions
11 vizitatori online

Partenerii nostri Hidden

<

 

Linkuri sponsorizate
 
2018 Chelsea FC | Fan Club Romania
| Aboneaza-te

All trademarks, logos and copyrights are property of their respective owners.