Publicat de Luci pe WWW.CHELSEAFC.RO la data de 13 - 10 - 2013

drax

Julian Draxler este un jucator extraordinar, dar care in acest moment joaca la un club nu atat de grozav. Bineinteles, Schalke 04, este o echipa buna, dar in Bundesliga, Bayern Munchen detine suprematia.

Draxler vara trecuta a semnat un nou contract cu o clauza de reziliere de 45 de milioane de lire. Aceasta o sa fie suma pe care marile cluburi vor trebui s-o plateasca pentru ca Draxler sa paraseasca clubul care l-a crescut.

„Cand nu joci la un club de top poti atrage atentia cu multa usurinta, dar daca doresti sa devi un jucator de talie mondiala, sa ai reusite in cariera, trebuie sa joci la cele mai mari cluburi din lume.”

„Ii datorez totul lui Schalke, am fost mereu un fan al echipei, dar sincer visul meu este sa joc la unul dintre cele mai mari cluburi din lume.”

Care sunt marile cluburi? Uneori jurnalistii trebuie sa ghiceasca, dar Draxler a specificat care sunt acestea.

„Cele doua mari puteri din Spania, Real si Barcelona, Bayern Munchen si cateva echipe din Anglia si anume, Arsenal, Manchester United si Chelsea.”

Foarte frumos din partea lui Julian. Sa nu-ti faci griji, Chelsea adora mijlocasii ofensivi, iar noi te vom primi cu bratele deschide atunci cand vei decide sa pleci de la Schalke.

Urmatorul meci

Chelsea schedule powered by whatsthescore.com

Facebook
Partenerii nostri
 
Fotbal Online
 
Facebook Fan Page
TalkChelsea.net
Bluelions
12 vizitatori online

Partenerii nostri Hidden

<

 

Linkuri sponsorizate
 
2018 Chelsea FC | Fan Club Romania
| Aboneaza-te

All trademarks, logos and copyrights are property of their respective owners.