Te afli aici
Acasa > Informatii preluate din presa > Chelsea s-a interesat de Lazar Markovic

Chelsea s-a interesat de Lazar Markovic

Din nou zvonuri si speculatii pe piata transferurilor. Nu este „Hulkmania” insa ar putea fi un transfer interesant. Nu foarte multa lume stie cine este Lazar Markovic insa Chelsea deja s-a interesat de tanarul sarb, jucator al Partizan Belgrad.
Markovic a evoluat pentru nationala Serbiei U-17 in vara anului trecut. Dupa numai o titularizare la nationala de U-21, Markovic este promovat la echipa de seniori in luna februarie a acestui an.
In acest sezon Markovic a castigat titlul de „jucatorul anului” avand 35 de aparitii in acest sezon pentru club si nationala cu 7 goluri in palmares.
Ca stil de joc Markovic se aseamana cu Gael Kakuta, putand evolua ca mijlocas de banda, mijlocas central sau atacant.
Este vazut ca un foarte bun dribbleur si poate suta la fel de bine cu ambele picioare. Are un control bun al balonului, iar cu viteza sa poate evolua foarte bine in pozitia de mijlocas de banda.
Exista totusi cateva puncte slabe in jocul sarbului. Nu este foarte bun in jocul aerian si nici nu exceleaza la capitolul centrari ori in pozitia mijlocasului de creatie. Nu este un jucator care sa participe la faza defensiva si poate fi usor de deposedat in duelurile umar la umar.
Daca Chelsea il va achizitiona in aceasta vara, Markovic poate fi folosit ca jucator „crescut de club”.
Avand in vedere ca are doar 18 ani, aceste aspecte negative din jocul sarbului se pot corecta in timp. Va invit sa urmariti mai jos doua clipuri cu tanarul jucator.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vkizkds2WY8[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_uPpdHTVW68&feature=player_embedded[/youtube]

Lasă un răspuns

Top