Publicat de Luci pe WWW.CHELSEAFC.RO la data de 28 - 02 - 2013

Publicaţia britanică The Evening Standard anunţă astăzi că meciul Chelsea – West Bromwich Albion, din acest week-end, ar putea fi ultimul în care deţinătoarea Ligii Campionilor va fi antrenată de tehnicianul Rafa Benitez.

Contestat dur de fani, Benitez a răbufnit după partida din Cupa Angliei cu Middlesbrough, când a criticat conducerea clubului şi ar putea fi înlocuit imediat cu Avram Grant, care ar urma să conducă echipa începând cu partida cu Steaua, din Europa League, până la finalul sezonului.

Sursa citată anunţă că ţinta lui Roman Abramovich pentru viitorul sezon este Jose Mourinho, portughezul urmând să semneze în vară.

„Benitez este pe punctul de a fi demis, după ce şi-a acuzat clubul că l-a înscăunat cu titlul de „interimar”, în momentul în care i-a luat locul lui Roberto di Matteo.

[…] Benitez a condus antrenamentul de astzi, dar se pare că Chelsea e pregătită să facă o schimbare imediat, în condiţiile în care există pericolul ca echipa să rateze calificarea în Liga Campionilor.

Grant este favorit să preia echipa, char daca nici el nu a fost foarte popular printre fanii lui Chelsea, după ce i-a luat locul lui the Special One (n.r. Jose Mourinho) în septembrie 2007. […]

Elocvent e faptul că Grant a fost văzut alături de Roman Abramovich în loja sa de pe Stamford Bridge, la rejucarea partidei cu Brentford, din Cupa Angliei, din urmă cu două săptămâni.

Mourinho, care a câştigat cinci trofee la Chelsea, în trei sezoane, e apoape de o revenire spectaculoasă. […]

Sursa articolului: Stadard.co.uk

Urmatorul meci

Chelsea schedule powered by whatsthescore.com

Facebook
Partenerii nostri
 
Fotbal Online
 
Facebook Fan Page
TalkChelsea.net
Bluelions
23 vizitatori online

Partenerii nostri Hidden

<

 

Linkuri sponsorizate
 
2018 Chelsea FC | Fan Club Romania
| Aboneaza-te

All trademarks, logos and copyrights are property of their respective owners.