Publicat de Luci pe WWW.CHELSEAFC.RO la data de 19 - 04 - 2012

Aceasta intrebare mi-o pun mereu dupa succesul de seara trecuta. Oare la ce plan se mai gandeste Di Matteo de a rapune si aceasta echipa? Vom vedea din nou un 5-1 sau un 1-0 ? Orice va fi, eu voi fi bucuros si nerabdator sa vad cum va decurge meciul.

Chelsea vine dupa o serie de meciuri de unde a iesit victorioasa. Victorie cu Barca, Spurs, Wigan, Aston Villa chiar si egalul cu Fulham il putem lua ca o victorie pentru ca a fost un stadion foarte greu.

Arsenal vine dupa esecul rusinos de pe teren propriu 1 – 2 cu Wigan. Probabil vor cauta razbunare, insa acest lucru nu se va intampla sambata, probabil altcandva.

O alta intrebare ar fi Drogba sau Torres? Ivorianul pare de neoprit momentan, acesta marcand in ultimele 2 meciuri ale lui Chelsea. Sa nu uitam totusi ca Didier are o varsta si nu ne putem baza tot timpul pe servicile sale. Insa Di Matteo daca ar incepe din nou cu Drogba titular sa-l puna pe Torres in spatele sau, in locul lui Mata, sunt curios ce va iesi.

 

Acest meci fiind un derby al Londrei, sper sa vedem din nou ca pe vremuri 3 – 0 cand Drogba ne lasa cu gura cascata cu golurile sale in poarta ‘ tunarilor ‘ .

Desi la casele de pariuri Chelsea nu este favorita, in opinia mea si a multora Chelsea pleaca cu prima sansa. Pana la urma cine e Arsenal? Echipa a caror jucatori joaca la City. Van Persie va incerca din toate puterile sa inscrie, insa nu va mai fi ca in tur, hattrick, ha ha, ce crede el? AVB ne-a distrus in acel meci, acum toate atacurile lor se vor lovi de  ‘ tancurile ‘ Terry si Cahill, un cuplu de fundasi centrali care pare din ce in ce mai sudat.

Urmatorul meci

Chelsea schedule powered by whatsthescore.com

Facebook
Partenerii nostri
 
Fotbal Online
 
Facebook Fan Page
TalkChelsea.net
Bluelions
12 vizitatori online

Partenerii nostri Hidden

<

 

Linkuri sponsorizate
 
2018 Chelsea FC | Fan Club Romania
| Aboneaza-te

All trademarks, logos and copyrights are property of their respective owners.