David Luiz spera | Chelsea Fan Club Romania

Primul Fan Club Chelsea FC din Romania

David Luiz spera

David Luiz spera

0 Comments 📁 Informatii chelseafc.com, Stiri 🕔15.mai 2012
David Luiz spera

David Luiz a vorbit cu reporterii de la Chelsea TV si spune ca este optimist in ceea ce privesc sansele ca el sa joace sambata. 

Acum o luna fundasul brazilian s-a accidentat in semifinala de Cupa Angliei contra celor de la Spurs. Acesta a privit de pe margine cum ajungem in finala Ligii si castigam Cupa Angliei.

Dupa victoria de duminica cu Blackburn Di Matteo a spus ca cei 2 ( Luiz si Cahill ) se vor antrena in aceasta saptamana, insa este devreme sa spunem daca vor fi in primul 11.

David Luiz a declarat : ” Incep sa ma simt mai bine pe zi ce trece. Pe teren ma simt mai comfortabil si vreau sa joc fotbal. Locul meu este pe teren, nu in afara lui.”

„Am vrut sa joc impotriva Barcelonei si in finala Cupei Angliei, dar acum cred si sper ca voi juca in cel mai important meci al sezonului.”

Accidentarea nu l-a oprit pe David sa se bucure alaturi de colegii sai, cand acestia au castigat Cupa Angliei pe Wembley.

„Iubesc acesti fani. Acest sezon nu a fost tocmai bun, dar acum este un moment bun pentru echipa. Fanii au fost alaturi de noi si in momentele bune dar si in momentele mai putin bune din acest sezon. Acest lucru a fost important pentru noi, iar acum speram sa le dam suporterilor inca un moment de bucurie.”

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Only registered users can comment.