Publicat de Luci pe WWW.CHELSEAFC.RO la data de 15 - 05 - 2012

David Luiz a vorbit cu reporterii de la Chelsea TV si spune ca este optimist in ceea ce privesc sansele ca el sa joace sambata. 

Acum o luna fundasul brazilian s-a accidentat in semifinala de Cupa Angliei contra celor de la Spurs. Acesta a privit de pe margine cum ajungem in finala Ligii si castigam Cupa Angliei.

Dupa victoria de duminica cu Blackburn Di Matteo a spus ca cei 2 ( Luiz si Cahill ) se vor antrena in aceasta saptamana, insa este devreme sa spunem daca vor fi in primul 11.

David Luiz a declarat : ” Incep sa ma simt mai bine pe zi ce trece. Pe teren ma simt mai comfortabil si vreau sa joc fotbal. Locul meu este pe teren, nu in afara lui.”

„Am vrut sa joc impotriva Barcelonei si in finala Cupei Angliei, dar acum cred si sper ca voi juca in cel mai important meci al sezonului.”

Accidentarea nu l-a oprit pe David sa se bucure alaturi de colegii sai, cand acestia au castigat Cupa Angliei pe Wembley.

„Iubesc acesti fani. Acest sezon nu a fost tocmai bun, dar acum este un moment bun pentru echipa. Fanii au fost alaturi de noi si in momentele bune dar si in momentele mai putin bune din acest sezon. Acest lucru a fost important pentru noi, iar acum speram sa le dam suporterilor inca un moment de bucurie.”

Urmatorul meci

Chelsea schedule powered by whatsthescore.com

Facebook
Partenerii nostri
 
Fotbal Online
 
Facebook Fan Page
TalkChelsea.net
Bluelions
9 vizitatori online

Partenerii nostri Hidden

<

 

Linkuri sponsorizate
 
2018 Chelsea FC | Fan Club Romania
| Aboneaza-te

All trademarks, logos and copyrights are property of their respective owners.