De la gazetar la pamfletar impins catre ridicolul absolut

De la gazetar la pamfletar impins catre ridicolul absolut

0 Comments 📁 Vocea editorului 🕔05.mai 2012
De la gazetar la pamfletar impins catre ridicolul absolut

In multe articole pe care le-am tot scris pe acest site/blog sau cum vreti sa-l numiti, am incercat sa aratam si o alta imagine a fotbalului. Intotdeauna am cautat cele mai serioase si documentate stiri, pe care le-am preluat din presa internationala si le-am prezentat cititorilor nostri.
Noi nu inventam stiri, nu le concepem in „redactia” noastra – pentru ca nu exista una – ci mai degraba facem o selectie a acestora, ca mai apoi sa le traducem cat se poate de clar si la obiect.
Impreuna cu membrii comunitatii noastre am incercat sa ne ferim de rahatul turnat pe banda in redactiile „presei sportive” din Romania, insa sunt anumite lucruri la care nu poti ramane indiferent, atat timp cat esti sustinatorul unei echipe dintr-o anumita cultura fotbalistica.
Am primit un „feed” astazi intitulat „Cupa Răniţilor”! Chelsea – Liverpool, finala Cupei Angliei, LIVE – TEXT de la 19:15″ din ProSport, care se vrea un site „profi” de sport.
Probabil singurul „profi” din tot acest cacat alambicat sunt banii incasati in urma unor strategii de marketing.
In momentul in care autorul acestui articol, domnu’ mare ziarist Adrian Costeiu (nu merita vreun link spre el, pentru ca e nu mare lucru de articol) intituleaza Cupa Angliei ca fiind de fapt „Cupa Ranitilor”, inseamna ca nu are pic de habar despre cultura fotbalistica. Probabil indobitocit de manele, mici, Becali, Daniela Crudu si alte sex-simboluri prezentate cu atata patos de televiziunile mioritice, a scapat din vedere ca FA Cup este cea mai respectata competitie fotbalistica din Anglia, iar la nivelul unui „om de fotbal” este ABC-ul fotbalului mondial.
In concluzie, speram la o victorie din partea echipei noastre favorite iar catre domnu` ziarist, la noi aici in tara avem o vorba:
„Morții și răniții mă-tii!”

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Only registered users can comment.