Publicat de Luci pe WWW.CHELSEAFC.RO la data de 18 - 06 - 2013

Fotbalistii profesionisti isi petrec mult timp la antrenamente pentru a stapani arta jocului de fotbal, dar departe de acest joc minunat, ce alte sporturi mai prefera ei?
In urmatoarele 2 saptamani, pe site-ul oficial al clubului vom sta de vorba cu cativa jucatori sa aflam despre pasiunile lor sportive.

Ivanivoc :
„Imi place baschetul. In Serbia este un sport foarte popular si multi oameni iubesc acest joc, deoarece echipa nationala este foarte buna. Am jucat cand eram tanar, dar nu la nivel inalt, jucam mai mult cand eram la scoala.”

„Am fost destul de bun, dar fotbalul a fost intotdeauna sportul meu. Urmaresc liga sarba de baschet si NBA, dar nu pot spune ca am o echipa favorita sau vreun jucator. Acum 2 ani am fost sa urmaresc un meci din NBA in Londra.”

basket

Terry :

„Sportul meu preferat este golful, dar imi plac si altele. Imi place sa cred ca sunt destul de indemanatic la acest sport. Am cunoscut cativa oameni din golf, cum ar fi Ian Poulter, Martin Kaymer. Ambii s-au luptat anul trecut la turneul Ryder Cup.”

golf

 

Urmatorul meci

Chelsea schedule powered by whatsthescore.com

Facebook
Partenerii nostri
 
Fotbal Online
 
Facebook Fan Page
TalkChelsea.net
Bluelions
19 vizitatori online

Partenerii nostri Hidden

<

 

Linkuri sponsorizate
 
2018 Chelsea FC | Fan Club Romania
| Aboneaza-te

All trademarks, logos and copyrights are property of their respective owners.