Te afli aici
Acasa > Vocea editorului > Despre situatia lui Ashley Cole

Despre situatia lui Ashley Cole

Universul fantasmagoric al zvonurilor este coplesit de multitudinea informatiilor despre viitorul lui Ashely Cole la echipa sa de club.
In momentul de fata Ashley Cole a intrat in ultimul an de contract cu gruparea de pe Stamford Bridge.
Politica clubului in ceea ce priveste jucatorii de peste 30 de ani este una clara, chiar facuta publica de mai marii oficiali de pe Stamford Bridge si anume: jucatorului de peste 30 de ani i se va oferi un singur an ca prelungire la contractul ce urmeaza sa expire.
Asta inseamna ca daca Ashley doreste sa ramana pe Stamford Bridge va trebui sa accepte conditiile impuse de club. Am o banuiala si o voi impartasi cu voi, la fel ca si in cazul lui Drogba, salariul lui Cole este ascuns bine si nu apare in contabilitatea clubului datorita regulilor „FFP” impuse de UEFA.
Cole doreste o prelungire pentru doua sezoane, ceea ce inseamna ca Chelsea sa-si asume anumite riscuri in cazul in care Cole ramane pe Stamford Bridge.
In perioada Ancelotti spre final – AVB, Ashley Cole nu a jucat la potentialul maxim lucru care s-a si observat din evolutiile jucatorului. Insa o data cu preluarea echipei de catre Di Matteo, Ashley Cole pare sa revina la forma de alta data, atunci cand putea inchide de unul singur tot flancul stang sau ba chiar sa se afle in coltul de 16m al adversarului pentru o super centrare.
Evident ca varsta si conditia fizica incet incet apasa pe umerii lui Ashley insa dilema este tot mai mare cu cat Ashley impresioneaza prin evolutiile sale la cei 31 de ani.
Inlocuitor pentru Cole nu exista, progresul lui Bertrand este promitator insa nu este de ajuns. Lipsa de experienta si curaj pare sa-l faca un fundas sortit sa greseasca. Mai nou am observat cum Di Matteo inceara sa-l reprofileze pe Bertrand pe postul de mijlocas stanga, aruncadu-l intr-o competitie intensa cu importantii si impresionantii Eden Hazard, Marko Marin, Juan Mata, Ramires, Oscar, Victor Moses – in conditiile in care toti jucatorii enumerati pot evolua in flancul stang.
Viitorul lui Ashley Cole la echipa de club depinde doar de el. Accepta Ashley un singur an de contract?
Poate interveni Di Matteo atat de sus incat sa schimbe perceptia lui Abramovich despre jucatorii de peste 30 de ani?
Oricum ar fi in ianuarie vom afla deznodamantul acestei povesti. In cazul in care Cole nu semneaza cu Chelsea si intra in ultimele 6 luni de contract atunci conform legii Bosman, Cole este liber sa intre in discutii cu alte cluburi.
Din pacate in fotbal deciziile financiare sunt pe primul loc, dar asta nu inseamna ca Chelsea isi bate joc de jucatorii sai prin deciziile luate de conducerea clubului.

Lasă un răspuns

Top