Te afli aici
Acasa > Informatii chelseafc.com > Di Matteo – Dezamagit

Di Matteo – Dezamagit

Roberto Di Matteo crede ca meciul cu Tottenham din Cupa Angliei ar putea dauna fotbalului englez, deoarece la 3 zile poate vom juca in semifinale Ligii Campionilor.

Vom juca cu Spurs pe Wembley, Duminica la ora 20 (ora Romaniei) si pe 15 aprilie, ne vom confrunta cu Ac Milan sau Barcelona, dar mai intai trebuie sa trecem de Benfica. Vom avea 72 de ore sa pregatim un meci foarte greu, iar Di Matteo crede ca ar fi putut evita aceasta situatie.
„In acest moment suntem dezamagiti de programarea meciului din Cupa Angliei. Stim ca sunt multe autoritati implicate, siguranta si securitatea suporterilor, drepturile TV, detinatorii Cupei Angliei, dar putea fi evitata aceasta discutie.”
„In acest an suntem ultima echipa engleza aflata in sferturile de finala ale Ligii Campionilor, asa ca eu cred ca acest lucru isi va pune amprenta in Cupa Angliei si Premier League, dar este in interesul tuturor.
„Uitati-va la alte federatii, aceasta ofera ce e mai bine pentru echipe. Sa speram ca vom iesi cu bine din aceste meciuri.”

Top