Di Matteo – Fiecare meci este important

Di Matteo – Fiecare meci este important

📁 Informatii preluate din presa, Stiri 🕔20.aprilie 2012
Di Matteo – Fiecare meci este important

Roberto Di Matteo lauda progresele lui Chelsea in ultimele saptamani, insa spune ca jucatorii sai nu au timp sa se bucure de succesul lor. Au jocuri foarte importante din 3 in 3 zile.
Di Matteo, care a preluat echipa de pe Stamford Bridge in martie a salvat un sezon care parea sa fie foarte dezamagitor pentru club.
Desi Chelsea este aproape de finala Ligii Campionilor, in Finala Cupei Angliei este deja, in campionat trebuie sa isi asigure locul 4 pentru prezenta in Liga Campionilor din sezonul viitor.
„Acum 6 saptamani, daca ne spuneai ca vom fi intr-o finala si aproape de inca una eram foarte fericiti. Am avut credinta si am stiut ca exista calitate in echipa noastra. Nu am avut timp sa ne bucuram de aceste victorii. Victoria contra celor de la Spurs a fost o victorie mare, dar nu am avut timp sa ne bucuram de ea, la fel si dupa victoria de miercuri. Dupa ce se termina un meci, te gandesti la urmatorul.”
In ceea ce priveste sperantele clubului de a termina pe locul 4, meciul de pe Emirates este crucial pentru sperantele lui Chelsea. Cu o potentiala infrangere Chelsea iese din cursa pentru Liga Campionilor.
„Din nefericire, trebuie sa luptam foarte mult daca vrem sa nu pierdem locul de Liga Campionilor. Din cauza asta fiecare meci este foarte greu si important.”
„Psihologic ne simtim mult mai bine din cauza rezultatelor bune din ultima vreme. Echipa sta foarte bine din punct de vedere fizic, am rotat echipa si voi continua sa fac asta, pentru simplu fapt ca trebuie sa existe concurenta.

SURSA