Di Matteo : Profesionalismul | Chelsea Fan Club Romania

Primul Fan Club Chelsea FC din Romania

Di Matteo : Profesionalismul

Di Matteo : Profesionalismul

📁 Informatii chelseafc.com, Stiri 🕔07.aprilie 2012
Di Matteo : Profesionalismul

Roberto Di Matteo a vorbit despre motivatie, program aglomerat si folosirea intregului lot.

Obiectivele sunt clare. Primul pas este sa castigam cu Wigan si apoi sa castigam toate celelalte meciuri ramase pentru a prinde locul 4.
„Eu sunt aici sa conduc jucatorii sa concentreze pe acest lucru.”
„Ei inca au ambitie sa joace, chiar daca unii dintre ei nu stiu daca vor ramane aici sau vor pleca. Nimeni nu stie in acest moment, ei au contracte cu Chelsea si trebuie sa le respecte pana la final. ”
„Toata lumea isi urmareste interesul, de a termina sezonul pe un loc cat mai sus.”
„Fiecare jucator are stima fata de sine si o atitudine de profesionist.”
„Fac parte din acest club, iar atata timp cat isi fac treaba si urmeaza indicatiile, nu vad de ce s-ar indoii de profesionalismul lor”
„Este un premiu mare pentru grupul nostru, calificarea in Liga Campionilor.”
Accidentarile unor jucatori importanti l-au facut pe Di Matteo sa faca alta selectie pentru meciul cu Wigan. Acesti jucatori sunt John Terry, Ashley Cole si poate Frank Lampard.
„Daca nu putem conta pe toti jucatorii nu este ceva ce ne-ar descuraja. Toti jucatorii vor sa ia parte la actiune.
„Pe de alta parte este foarte obositor, dar Chelsea din fericire are o echipa foarte buna.”
„Poate in unele meciuri jocul nostru nu va stralucii, insa la capitolul fitness tot grupul sta foarte bine, si cred ca vom fi capabili sa sustinem toate meciurile.”
„Moralul jucatorii este foarte bun, acum o luna am reusit sa ne calificam in Liga Campionilor in sferturi dupa ce am reusit sa intoarcem un scor foarte greu, de asemenea sa ajungem in semifinalele Cupei Angliei.”
Ca sportiv, victoriile te ajuta sa capeti incredere in tine. Respectul de sine a fost mereu aici chiar si pe vremea lui AVB.
„Suntem intr-un moment bun, dar nu am realizat nimic. Am avut rezultate bune si atata tot. Trebuie sa continuam pe aceasta panta ascendenta pe care am hotarat sa urcam.”
„Pana in prezent sezonul acesta s-a dovedit a fi foarte dificil, insa daca ne vom clasa pe locul 4 la final si vom castiga o cupa, acest sezon se va dovedii unul foarte reusit.”