Te afli aici
Acasa > Informatii preluate din presa > Didier va pleca unde se vor oferi mai multi bani.

Didier va pleca unde se vor oferi mai multi bani.

Asta sustine agentul jucatorului, Thierno Seydi, fiind citat de cotidianul The Sun.

DIDIER DROGBA este un nume care se identifica cu istoria moderna a clubului CHELSEA. Insa acest lucru nu a contat catusi de putin la negocierile pentru prelungirea contractului dintre cele doua parti.Intelegerea atacantului ivorian cu gruparea londoneza expira in vara anului viitor si, cum era de asteptat, agentul jucatorului si oficialii ”albastrilor” s-au asezat la masa negocierilor, in vederea prelungirii contractului.

Insa ceea ce trebuia sa fie o simpla formalitate s-a transformat rapid intr-un adevarat razboi, reprezentantul lui Didier Drogba refuzand propunerea ”derizorie” pentru clientul sau.

”Drogba a avut o oferta de la Chelsea care nu ne-a convenit. Stim ce vrem, unde vrem sa ajunge si ce oferte avem. Milan a venit dupa Didier cu o oferta de imprumut cu optiune de cumparare, dar am spuns «NU!» imediat. Oferta lor nu ne-a interesat. La varsta lui Didier, nu mai are nimic de demonstrat ca jucator. Va merge acolo unde i se vor oferi cei mai multi bani. Poate fi in SUA, Rusia, Qatar sau oriunde in Asia. Cand treci bine de varsta de 30 de ani incepi sa te gandesti sa incasezi bani frumosi. LA Galaxy e o posibilitate printre multe altele. El a fost legat si de Anji Mahacikala in Rusia, echipa care plateste bine. Dar Didier nu a primit inca vreo oferta de la ei”, a declarat agentul jucatorului, Thierno Seydi.

Ajuns la 33 de ani, atacantul ivorian a refuzat sa isi prelungeasca intelegerea cu Chelsea pentru inca un an, dezamagit de oferta de 6 milioane de euro pe sezon.

Traducere: FloCFC

Top