Te afli aici
Acasa > Informatii preluate din presa > Diego Costa in fata unei accidentari pe termen lung, veniri si plecari pe ultima suta de metri

Diego Costa in fata unei accidentari pe termen lung, veniri si plecari pe ultima suta de metri

Presa britanica deschid editiile online cu un titlu care pare sa starneasca atat interes dar si ingrijorare intre iubitorii fotbalului si suporterii lui Chelsea.
The Telegraph anunta ca Diego Costa ar putea suferi de o accidentare la tendonul polipteu, accidentare care de multe ori se reface dupa 4 sau 6 saptamani de pauza. Cei de la Telegraph spun ca noul atacant de la Chelsea s-a accidentat la sedinta de antrenamente ce-a avut loc ieri (joi).
Este greu de anticipat daca intr-adevar informatia este una reala avand in vedere faptul ca ea aparut prima data in exclusivitate in „The Sun”. Avand in vedere calitatea cotidianului „The Sun” aceasta informatie n-ar trebui luata in serios insa fiind preluata de catre „The Telegraph”, atrage mari semne de intrebare asupra conditiei fizice a lui Diego Costa care ar putea lipsi de pe teren in urmatoarele etape.
In acelasi timp apar tot mai multe informatii despre o noua venire la Chelsea tot pe postul de atacant. Tot in aceasta dimineata apar doua nume interesante din fotbalul mondial, Radamel Falcao, Mourinho fiind un admirator declarat al columbianului dar si Jackson Martinez, un alt jucator pe care Mourinho il apreciaza foarte mult.

Torres pare sa fie si el pe picior de plecare. Nefiind prezent in lotul lui Chelsea la ultima etapa din campionat si dupa ultimul clip postat de atacantul spaniol pe platforma de socializare Instagram, varful lui Chelsea nu se afla in Anglia. O mutare la AC Milan pare sa fie din in ce mai reala, mai ales ca italienii sunt dispusi sa plateasca 70% din salariul monstruos pe care Torres il castiga la Chelsea. Negocierile au stagnat momentan, AC Milan dorind transferul sub forma de imprumut insa nu pot sustine 100% salariul lui Torres, lucru cu care Chelsea nu este de acord, englezii acceptand si o mutare permanenta doar daca Fernando Torres este de acord sa semneze pentru un salariu de doar 8 milioane de lire sterline pe an, cu 2.5 milioane mai putin fata de salariul sau actual.

Lasă un răspuns

Top