Publicat de Paul pe WWW.CHELSEAFC.RO la data de 21 - 11 - 2012

Dupa meciul incredibil de slab facut de Chelsea in deplasare la Torino, invitandu-i pe italieni sa atace si nereusind sa-si mentina defensiva lucida, Chelsea se vede nevoita sa spere la o victorie a Sahtiorului in ultimul meci din faza grupelor a Uefa Champions League.
Experimentul cu „false 9” nu a dat roade. Probabil lipsa de concentrare si de coordonare in defensiva au ruinat orice speranta a albastrilor de-a obtine victoria in Italia, desi au fost momente cand Chelsea dadea impresia ca poate obtine un rezultat favorabil in Italia.
Asadar Chelsea se afla in fata eliminarii din Champions League iar trupa lui Di Matteo poate fi salvata doar de o victorie cu Nordsjaelland pe Stamford Bridge cumulat cu o victorie a Sahtiorului in fata celor de la Juventus.
Exista intotdeauna posibilitatea ca Lucescu sa joace un „amical” cu cei de la Juventus – fiind deja califcati – iar un rezultat nul la Donetsk ar obliga-o pe Chelsea castige in fata celor de la Nordsjaelland cu un avantaj de cel putin 6 goluri.
Daca Juventus invinge pe Sahtior atunci e posibil sa intalnim Liverpool in Europa League…

Urmatorul meci

Chelsea schedule powered by whatsthescore.com

Facebook
Partenerii nostri
 
Fotbal Online
 
Facebook Fan Page
TalkChelsea.net
Bluelions
15 vizitatori online

Partenerii nostri Hidden

<

 

Linkuri sponsorizate
 
2018 Chelsea FC | Fan Club Romania
| Aboneaza-te

All trademarks, logos and copyrights are property of their respective owners.