Te afli aici
Acasa > Informatii preluate din presa > Drogba, inima albastra

Drogba, inima albastra

Atacantul de 34 de ani, MVP-ul finalei, şi-a cîştigat dreptul la un nou contract cu un gol şi un penalty transformat la loviturile de departajare cu Bayern.

Frank Lampard n-are nici o îndoială: „Dacă trebuie să-i mulţumim cuiva pentru acest trofeu, atunci el este Didier Drogba. E un erou. Fără el n-am fi fost aici. Didier marchează mereu în meciurile importante”.

Şi căpitanul lui Chelsea în finală ştie ce spune. Şase dintre cele 13 goluri ale atacantului ivorian în acest sezon au fost în Ligă, trofeul pe care patronul Abramovici şi l-a dorit mai mult decît orice. Ultima dintre reuşite, cu Bayern, la 0-1. Plus lovitura decisivă la penaltyuri, cînd l-a trimis pe Neuer în colţul opus.

„De un asemenea jucător, parcă făcut pentru meciurile mari, nu te poţi despărţi. Mi-ar plăcea să continue alături de noi”, i-a transmis Lampard patronului, „bombardat” şi de fani pe forumuri: „«Drog» trebuie să rămînă!”.

Iar efectul deja se vede. Clubul a anunţat ieri că va discuta din nou cu impresarul atacantului de 34 de ani despre prelungirea contractului scadent în vară. China, care îl atrăgea cu un salariu de 12 milioane, poate să mai aştepte.

„Aşa ne-a fost scris. Să cîştigăm acum. Dedic trofeul fanilor, colegilor şi tuturor managerilor cu care am lucrat” (Didier Drogba, atacant Chelsea)

„Drogba a trimis-o pe Chelsea în cerul albastru. Echipa a rezistat cînd totul părea pierdut” (The Times, cotidian englez)

8 ani sînt de cînd Drogba joacă la Chelsea. A fost cumpărat în 2004, de la Marseille, cu 36 de milioane de euro

Lasă un răspuns

Top