Publicat de Paul pe WWW.CHELSEAFC.RO la data de 14 - 04 - 2013

Antrenorul echipei Real Madrid, Jose Mourinho, ar fi primit o ofertă pentru a prelua formaţie Chelsea, dar nu a semnat nimic, deoarece conducătorii grupării engleze refuză să-i acorde „puteri depline” în materie de recrutare, scrie, duminică, publicaţia El Pais, citată de AFP.

„Antrenorul nu exclude posibilitatea de a continua încă un sezon la Real dacă Roman Abramovici continuă să-i refuze puterile depline pentru a aduce şi a vinde jucători”, scrie cotidianul spaniol.

Potrivit El Pais, care citează surse din cadrul Gestifute, firma lui Jorge Mendes, agentul lui Mourinho, portughezul ar fi primit o ofertă de la Roman Abramovici în martie, dar acesta îi oferă doar funcţia de antrenor, nu cea de managerul general.

Nemulţumit de ofertă, Mourinho a decis să aştrepte înainte de reveni la echipa londoneză la care a mai fost în perioada iunie 2004-septembrie 2007.

El Pais asigură că, dacă nu-i sunt acceptate condiţiile, portughezul, aflat sub contract cu Real până în 2016, ar putea rămâne la madrileni.

Sursa: Antena3.ro

Urmatorul meci

Chelsea schedule powered by whatsthescore.com

Facebook
Partenerii nostri
 
Fotbal Online
 
Facebook Fan Page
TalkChelsea.net
Bluelions
11 vizitatori online

Partenerii nostri Hidden

<

 

Linkuri sponsorizate
 
2018 Chelsea FC | Fan Club Romania
| Aboneaza-te

All trademarks, logos and copyrights are property of their respective owners.