Publicat de Paul pe WWW.CHELSEAFC.RO la data de 6 - 11 - 2017

michael_emenaldoAstazi Michael Emenalo si-a inaintat demisia din functia de director sportiv al Chelsea FC.
In repetate randuri Emenalo a fost acuzat de campaniile de transfeuri extrem de prost gestionate insa a ajutat si la realizarea unor transferuri extrem de importante pentru Chelsea.
Timp de 6 ani Emenalo a fost persoana care a stat intre conducerea clubului si echipa de fotbal, fiind de multe ori implicat in demiterea si/sau aducerea de noi antrenori la Chelsea.
Nigerianul a colaborat cu Chelsea inca din 2007 atunci cand avea rolul de „scouter” pentru Avram Grant. In timp Emenalo a stiut sa-si impuna punctul de vedere in fata lui Abramovich astfel incat l-a inlocuit pe Ray Wilkins din pozitia de asistent al lui Carlo Ancelotti.
Presa din Anglia vorbeste despre Emenalo ca fiind persoana care a orchestrat concedierea lui Ancelotti si mai tarziu cea a lui Jose Mourinho in ultimul sezon al portughezului la Chelsea.
„Armata de tineret” a lui Chelsea cu un numar foarte mare de tineri jucatori imprumutati prin diferite colturi ale lumii este tot „creatia” lui Emenalo.
De asemenea acesta a contribuit la transferul suitei de belgieni ca Eden Hazard, Kevin De Bruyne, Romelu Lukaku, Thibaut Courtois sau Charly Musonda. Emenalo a fost extrem de dezamagit atunci cand jucatori ca Romelu Lukaku sau Kevin De Bruyne au fost transferati catre alte echipe, acuzandu-l pe Jose Mourinho ca nu le-a oferit destul timp pentru a se acomoda la club.
Cu toate acestea Emenalo ramane vazut ca persoana care a intervenit in mod negativ in relatia dintre conducerea clubului si antrenor fiind dur criticat de suporteri in mediul online.
Dupa victoria impotriva celor de la Manchester United, Emenalo l-a imbratisat pe Andreas Christensen, jucator promovat si crescut de Academia condusa de Emenalo.

Anuntul oficial aici.

Urmatorul meci

Chelsea schedule powered by whatsthescore.com

Facebook
Partenerii nostri
 
Fotbal Online
 
Facebook Fan Page
TalkChelsea.net
Bluelions
12 vizitatori online

Partenerii nostri Hidden

<

 

Linkuri sponsorizate
 
2018 Chelsea FC | Fan Club Romania
| Aboneaza-te

All trademarks, logos and copyrights are property of their respective owners.