Publicat de Paul pe WWW.CHELSEAFC.RO la data de 14 - 08 - 2013

Zvonurile cum Samule Eto’o (32) este aproape de Chelsea sunt cat se poate de reale, presa din Italia dezvaluie cateva aranjamente despre plecarea atacantului camerunez din Rusia. Conform revistei „Panorama„, Eto’o este la un pas de un transfer in Europa. Inter Milano dar si Chelsea sunt echipele interesate de Eto’o insa prima optiune a camerunezului este Chelsea, dat faptul ca Jose Mourinho l-a contactat si i-a facut o oferta concreta. Patronul echipei la care Eto’o activeaza la ora actuala, Anzhi Makhachkala, este dispus sa-l lase pe Eto’o sa plece gratis. Chelsea este prima optiune a lui Eto’o, doar daca Mourinho va rata transferul lui Rooney, fapt ce i-a fost explicat deja camerunezului.

In cazul in care Rooney va ajunge pe Stamford Bridge, la finalul perioadei de transferuri, Eto’o va alege ca destinatie Inter Milan, echipa la care a mai activat. Cert este ca Jose Mourinho doreste sa transfere cel putin un atacant in perioada urmatoare, forma lui Fernando Torres fiind pusa sub semnul intrebarii de catre managerul portughez. Abilitatile lui Eto’o sunt pe placul lui Mourinho, acesta oferindu-i sansa sa joace un rol pivotal in atacul ¬†echipei cu care Mourinho a castigat ultima data Champions League.

Un alt aspect al acestui transfer este salariul imens pe care Eto’o il castiga in Rusia, agentul jucatorului confirmand ca Eto’o este dispus sa renunte la astronomica suma de 20 milioane de euro pe sezon pentru a prinde un transfer inapoi in Europa. Eto’o este a treia optiune de pe lista lui Jose Mourinho, dupa ce portughezul a fost refuzat, pe rand, de Didier Drogba si Manchester United in cazul lui Rooney.

Urmatorul meci

Chelsea schedule powered by whatsthescore.com

Facebook
Partenerii nostri
 
Fotbal Online
 
Facebook Fan Page
TalkChelsea.net
Bluelions
13 vizitatori online

Partenerii nostri Hidden

<

 

Linkuri sponsorizate
 
2018 Chelsea FC | Fan Club Romania
| Aboneaza-te

All trademarks, logos and copyrights are property of their respective owners.