Te afli aici
Acasa > Informatii chelseafc.com > Ferreira din nou albastru

Ferreira din nou albastru

A fost nevoie de o performanță bună  din partea întregii echipe pentru a ne asigura o victorie în prima manșă a sferturilor de finală a Ligii Campionilor.
Salamon Kalou a început prima dată titular în acest sezon de Liga Campionilor și l-a recompensat pe Di Matteo cu un gol, în timp ce Paulo Ferreira a fost titular prima dată în 2012.
Cu Branislav Ivanovic accidentat era de așteptat să-l vedem pe dreapta pe Jose Bosingwa, însă antrenorul ne-a făcut o surpriză titularizandu-l pe Ferreira, acesta făcând un meci bun.
„Suntem foarte fericiți, deoacere am câștigat, este un rezultat bun, împotriva unei echipe bune. Eu mă bucur că am jucat după o lungă perioadă de timp, am rezistat 80 de minute și mi-am putut ajuta echipa.” a spus jucătorul de 33 de ani.
„Muncesc în fiecare zi foarte mult și încerc să-mi asigur o condiție cât mai bună. Managerul m-a vrut în acest meci, iar eu am dat tot ce e mai bun, să nu-l dezamăgesc. Într-o altă zi poate voi reuși să joc un meci întreg, eram conștient că nu pot face curse nebunești din cauza condiției fizice pe care o am.”
Deși a crescut la scurtă distanță de Lisabona, Ferreira și-a făcut un nume la marea rivală a Benficai, Porto.
„Este întotdeauna bine să fiu în țara mea și să joc pe acest stadion foarte frumos. Dar ne-am gândit mai mult să înscriem, deoarece avem jucători minutati care pot decide asemenea meciuri.”
„A fost un contra-atac minunat, Ramires a păsat foarte bine pentru Fernando, iar acesta l-a servit ideal pe Sala. Am avut un meci greu, ne-am apărat foarte bine, deoacere Benfica au jucători foarte periculoşi.”
„Toată lumea a jucat pentru echipă, dar treaba nu este încă terminată. Știm că Benfica are capacitatea de a înscrie goluri multe în deplasare și trebuie să fim atenți, dar noi jucând acasă cu suporterii noștri, vom face totul pentru a ajunge în semifinale.”

Traducerea textului: Lucian

Top