Fila de carte: Sam Hutchinson | Chelsea Fan Club Romania

Primul Fan Club Chelsea FC din Romania

Fila de carte: Sam Hutchinson

Fila de carte: Sam Hutchinson

📁 Informatii preluate din presa, Stiri 🕔14.noiembrie 2011
Fila de carte: Sam Hutchinson

Samuel Edward „Sam” Hutchinson (3 August 1989) – fostul fundas s-a alaturat clubului de la varsta de 10 ani si s-a retras prematur din fotbal la data de 19 August 2010, datorita unor serii de accidentari, mai grava fiind accidentarea de la genunchi, fiind sfatuit sa abandoneze fotbalul profesionist.
In 2006-2007 si-a facut prima aparatie la echipa mare, dupa meciuri foarte bune la echipa de tineret. Sam a fost capitanul echipei de tineret, evolutiile sale facandu-l foarte bine vazut de cei de la club.
In anul 2009 are sansa de-a pasi mai des pe teren la meciurile echipei mari, fiind folosit in meciul cu Fulham si titularizat in meciul cu QPR din Cupa Ligii. Sam din nou impresioneaza in cele doua meciuri dar o accidentare destul de grava in meciul rezervelor dintre Chelsea si Arsenal il obliga sa stea departe de teren pana aproape de finalul sezonului 2009 / 2010. Este folosit ca rezerva in meciul dintre Chelsea si Stoke City (7-0) unde intra in locul lui Paulo Ferreira si il asista pe Frank Lampard la ce-al de-al 20-lea gol din acel sezon. In momentul de fata Sam sustine in continuare clubul Chelsea Londra, ocupandu-se de tinerii de la academie, intre timp pregatindu-se pentru postul de antrenor.

[flv]http://www.chelseafc.ro/storage/Sam%20Hutchinson%20Interview.flv[/flv]