Te afli aici
Acasa > Informatii preluate din presa > Fostul jucator al lui Chelsea,Maniche, si-a anuntat retragerea

Fostul jucator al lui Chelsea,Maniche, si-a anuntat retragerea

Mijlocaşul portughez Nuno Ricardo de Oliveira Ribeiro „Maniche”, care a evoluat ultima dată la Sporting Lisabona, şi-a anunţat, marţi, retragerea din activitatea de fotbalist la vârsta de 34 de ani şi a precizat că îşi doreşte să devină director sportiv, informează site-ul oficial al UEFA.

„Am jucat alături de mari fotbalişti la cluburi importante şi am fost pregătit de tehnicieni de mare valoare. În viaţă vine un moment pentru toţi să ne retragem, iar eu sunt mulţumit cu ce am făcut”, a spus Maniche. Fostul internaţional portughez a jucat de 51 de ori la naţională şi a marcat de şapte goluri. El a făcut parte din lotul pentru Euro-2004, la care Portugalia a ajuns până în finală unde a fost învinsă de Grecia.

Maniche şi-a început cariera la Benfica Lisabona, dar a explodat după transferul la FC Porto în 2002. Sub comanda lui Jose Mourinho, Maniche a câştigat Cupa UEFA în 2003 şi Liga Campionilor în 2004 cu FC Porto, iar în 2005 s-a transferat la Dinamo Moscova. El a mai jucat la formaţiile Chelsea Londra, Atletico Madrid, Internazionale Milano, FC Koln şi Sporting Lisabona.

Lasă un răspuns

Top