Frank Lampard si drumul sau spre cele 100 de aparitii pentru nationala

Frank Lampard si drumul sau spre cele 100 de aparitii pentru nationala

0 Comments 📁 Informatii preluate din presa 🕔09.septembrie 2013
Frank Lampard si drumul sau spre cele 100 de aparitii pentru nationala

Frank Lampard este la un meci distanta de-a intra in clubul select al jucatorilor ce-au atins 100 de meciuri sub emblema nationalei Angliei. Doborand recorduri la echipa de club in sezonul trecut, Lampard trece la urmatorul nivel si este fata in fata cu cea de-a 100 selectie pentru nationala.

Unul dintre cei mai prolifici mijlocasi din istoria nationalei, Lampard se claseaza pe locul 10 in topul celor mai buni marcatori „all-time”, fiind surclasat de jucatori precum Michael Owen, Wayne Rooney sau Alan Shearer. Cu 99 de aparitii si 29 de goluri marcate, cariera lui Lampard continua sa atinga noi realizari.
La inceputul sezonului trecut, oamenii din presa britanica sustineau ca vremea lui Lampard a trecut si e timpul ca acesta sa se desparta de Chelsea, mijlocasul le-a replicat prin evolutiile sale, ajungand la 204 goluri si devenind astfel cel mai bun marcator din toata istoria clubului.
In 2007 era la un pas sa se retraga din fotbalul international, datorita presiunii exercitate de suporterii englezi alimentati de o campanie mediatica dusa impotriva sa, Lampard continua sa raspunda chemarilor nationalei, sprijinit de cei apropiati.

Super Frankie Lampard, asa cum este alintat de suporterii Chelsea, a recunoscut ca drumul pana aici nu a fost deloc usor, fiindu-i extrem de greu sa scape de acuzele cum ca este doar un produs al unor nepotisme din fotbalul englez, iar cea mai neagra perioada pentru tanarul Lampard a fost atunci cand tatal sau, Frank Lampard Sr. lucra ca „secund” sub conducerea unchiului Harry Redknapp. Injuriile la adresa copilului Frank Lampard Jr. nu incetau sa apara din partea suporterilor de pe Upton Park.

„Mi s-a aruncat in fata chestia cu nepotismul de foarte multe ori, ca si copil cu greu am trecut peste.”

Asa cum stim cu totii, Harry a avut dreptate cand sustinea ca Frank Lampard va ajunge unul dintre cei mai mari jucatori ai fotbalului englez.
Deodata toti criticii lui Lampard s-au transformat in fani, acesta devenindu-le idol peste noapte, parca uitand vremurile in care contestau cu vehementa copilul Frank Lampard.

„A fost foarte dificil si nu voi uita niciodata. Unii uita sau incearca sa schimbe istoria, afirmand ca nu au fost chiar atat de incivisivi in criticile lor, insa a fost extrem de greu.

Harry a riscat foarte mult cu declaratiile acelea, insa a fost alaturi de mine mereu si m-a sprijinit continuu.”
„Insa consider ca n-as fi ajuns aici fara parintii mei, tata care m-a invatat principiile de baza ale muncii pe teren si mereu a fost sever cu mine cand eram copil dar si mama care m-a impins mereu de la spate sa nu abandonez scoala pentru fotbal. Chiar daca tata ma mai lua in parc de la lectii, mama intotdeauna stia cum sa faca sa am timp si de scoala.”

Ashley Cole este singurul jucator de Chelsea care se bucura de 104 de selectii pentru nationala.

Nationala Angliei va inalni maine seara nationala Ukrainei, meci decisiv in calificarea pentru Campionatul Mondial din Brazilia.

 

 

 

Enhanced by Zemanta

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Only registered users can comment.