Publicat de Paul pe WWW.CHELSEAFC.RO la data de 31 - 12 - 2013

Din ce in ce mai multe informatii apar pe tema transferului lui Guarin la Chelsea.

L’Inter cede #Guarin e il web insorge...

L’Inter cede #Guarin e il web insorge… (Photo credit: calciostreaming)

Cotat la 14 milioane de lire sterline, Fredy Guarin ar putea ajunge pe Stamford Bridge in aceasta iarna. Mourinho doreste sa-si improspateze lotul de la mijlocul terenului iar negocierile intre reprezentantii jucatorului si Chelsea au inceput. Capabil sa evolueze in pozitie centrala dar si pe flanc, Guarin este pe placul lui Mourinho datorita calitatilor pe care columbianul de 27 de ani le poseda. In cazul in care Guarin va ajunge pe Stamford Bridge, Michael Essien ar putea parasi formatia londoneza tot in aceasta perioada, agentul ganezului confirmand o posibila mutare in acest sens. Cu Frank Lampard accidentat in ultima etapa, Chelsa are nevoie de un mijlocas capabil sa se impuna in plan ofensiv cat si in plan defensiv.
Din acest motiv nici Juan Mata nu este considerat jucatorul de care Mourinho are nevoie, spaniolul inca negasindu-si loc in echipa portughezului. Chelsea nu este dispusa sa-l vanda pe Juan Mata insa o va daca jucatorul spaniol va cere acest lucru.
Demba Ba ar putea fi moneda de schimb din acest transfer, dar Mourinho este retinut in ceea ce-l priveste pe senegalez, nedorind sa ramana doar cu doi atacanti dupa perioada de transferuri.

Enhanced by Zemanta

Urmatorul meci

Chelsea schedule powered by whatsthescore.com

Facebook
Partenerii nostri
 
Fotbal Online
 
Facebook Fan Page
TalkChelsea.net
Bluelions
13 vizitatori online

Partenerii nostri Hidden

<

 

Linkuri sponsorizate
 
2018 Chelsea FC | Fan Club Romania
| Aboneaza-te

All trademarks, logos and copyrights are property of their respective owners.