Publicat de Alex pe WWW.CHELSEAFC.RO la data de 28 - 01 - 2014

kroos guardiola

Continua zvonurile legate de mijlocasul german si o eventuala despartire de Bayern, iar astazi, inaintea meciului cu Stuttgart, Guardiola a lamurit statului lui Kroos la echipa si a confirmat ca orice se poate intampla cand vine vorba despre o perioada de transferuri.

„Toni este un jucator important pentru Bayern, insa in fotbalul totul se poate schimba intr-o fractiune de secunda. Astazi esti aici, maine in alta parte” Pep Guardiola

Bayern a reusit in ultimele saptamani sa prelungeasca intelegerile cu Alaba, Boateng si Rafinha, insa nu si cu Toni Kroos care a refuzat ofertele venite din partea clubului. Volker Struth, agentul principal al jucatorului, le-a spus jurnalistilor de la kicker ca actuala oferta din partea lui Bayern este de neacceptat, cu mult sub cerintele jucatorului, si deocamdata negocierile se afla intr-un punct mort.

La randul lui, Toni Kroos a spus ca nu stie daca isi va prelungi contractul pana in vara si deocamdata nu se mai gandeste la acest aspect.

„Orice se poate intampla. Deocamdata nu exista nicio intalnire planificata intre agentul meu si Bayern pentru o eventuala prelungire a contractului. Acum sunt concentrat doar pe Rueckrunde (returul din Bundesliga)” Toni Kroos

Manchester United ii da si ea tarcoale lui Kroos, iar David Moyes a fost sa il vada la lucru in week-end in deplasarea de la Gladbach. Pentru a inteti si mai mult zvonurile, Moyes a stat tot meciul langa Sascha Breese, omul responsabil cu „contactele internationale” de la Sports Total, agentia care il reprezinta pe Toni Kroos. Este de asteptat ca United sa intre si ea in cursa pentru mijlocasul german, iar ultimele stiri venite astazi anunta ca Moyes ar fi dispus sa faca o prima oferta de 30 de milioane de euro pentru a-l avea pe Kroos inca de acum din iarna.

Urmatorul meci

Chelsea schedule powered by whatsthescore.com

Facebook
Partenerii nostri
 
Fotbal Online
 
Facebook Fan Page
TalkChelsea.net
Bluelions
9 vizitatori online

Partenerii nostri Hidden

<

 

Linkuri sponsorizate
 
2018 Chelsea FC | Fan Club Romania
| Aboneaza-te

All trademarks, logos and copyrights are property of their respective owners.