Te afli aici
Acasa > Informatii preluate din presa > Guus Hiddink ar prefera o echipa de club

Guus Hiddink ar prefera o echipa de club

Guus Hiddink este vazut tot mai aproape de Chelsea Londra dupa ce a declarat ca ar prefera mai mult o echipa de club fata de o nationala. Guus Hiddink este principalul favorit de a reveni pe Stamford Bridge, dupa ce acesta a mai antrenat Chelsea timp de 5 luni, perioada in care a lasat o impresie foarte buna in randul suporterilor si jucatorilor. Relatia sa cu Roman Abramovich, este foarte buna, de aceea majoritatea oamenilor de fotbal il vad pe Guus pe Stamford Bridge. Hiddink a declarat pentru publicatia turca „Haberturk” ca se simte mult mai util la o echipa de club fata de o echipa nationala, fiind obisnuit sa munceasca zi de zi.

„Am antrenat Rusia si Chelsea, PSV si Australia, in acelasi timp. Lucrurile au mers foarte bine, lumea a fost multumita. Vom vedea ce se intampla si cu Turcia.”

Presa din turcia spune ca o infrangere a nationalei Turce in fata Belgiei ar pune in pericol sansele de calificare la EURO pentru nationala condusa de Hiddink, existand astfel posibilitatea ca Federatia Turca de Fotbal sa renunte la serviciile oferite de olandez.

Top