Publicat de Paul pe WWW.CHELSEAFC.RO la data de 14 - 08 - 2012

Dupa ce l-am observat in turul de pregatire din Statele Unite si „alimentat” de anumite articole despre personalitatea lui, l-am considerat pe micutul Eden genul jucatorului de tip „primadona”. Acel jucator de fotbal care gesticuleaza pe teren aratandu-si nemultumirea fata de jocul coechipierilor. Niciodata nu am negat calitatile fotbalistice care salasluiesc in tanarul belgian, insa mi-a fost teama ca acest Eden Hazard sa nu aiba un comportament asemanator cu cel al lui Balotelli.
Acesta e riscul pe care un club si-l asuma cand transfera „crema” jucatorilor din alte campionate. Se lasa impresia ca toti vin cu pretentii de titulari, de mari talente si ifose de dive.
In aceasta dimineata Hazard a tinut cu orice pret sa-mi contrazica falsa impresie pe care mi-am facut-o despre el.

„In urma rezultatului de Duminica eu sunt multumit ca a avut loc primul test adevarat. M-am simtit in largul meu. In atac mai avem cateva detalii de pus la punct, dar rezultatele vor veni, sunt sigur de asta. Ma adaptez repede.
Daca sa joc ca „playmaker” sau nu? Abia am ajuns, cel mai important pentru mine este sa joc – in orice pozitie. Chiar si fundas stanga. Important e sa joc. Sunt foarte multi jucatori talentati la Chelsea, iar competitia pentru un loc de titular este la cel mai inalt nivel.”

E clar, asta nu e mentalitate de primadona. E mentalitate de un adevarat profesionist, constient de abilitatile sale in teren care isi va respecta indatoririle indiferent care vor fi ele.
Acum sa speram ca nu se va mai impiedica cand incearca pasa cu calcaiul. Si oricum nu conteaza, mai ales ca s-a intamplat in pre-sezon. Se poate intampla oricui, doar o persoana care „simte” fotbalul doar pe playstation poate lua in deradere asa ceva. Ii urez ca dupa un sezon la Chelsea sa devina „player’s player of the year”, in opinia mea cea mai notabila distinctie pe care un jucator o poate primi.

Urmatorul meci

Chelsea schedule powered by whatsthescore.com

Facebook
Partenerii nostri
 
Fotbal Online
 
Facebook Fan Page
TalkChelsea.net
Bluelions
14 vizitatori online

Partenerii nostri Hidden

<

 

Linkuri sponsorizate
 
2018 Chelsea FC | Fan Club Romania
| Aboneaza-te

All trademarks, logos and copyrights are property of their respective owners.