Publicat de Luci pe WWW.CHELSEAFC.RO la data de 29 - 07 - 2012

Sam Hutchinson este multumit dupa turneul din America si se simte mult mai puternic acum.

Sam Hutchinson s-a alaturat echipei la un turneu de vara pentru prima data, dupa trei ani. El trecut printr-o perioada dificila in care a fost accidentat. El a trebuit sa se retraga temporar, dar la inceputul sezonului trecut, a inceput sa joace din nou fotbal si sa isi continue cariera extrem de promitatoare.

Fundasul dreapta, de 22 de ani, a recunoscut ca este satul sa vorbeasca despre accidentarea care a avut-o, el a spus ca se va concentra mai mult pe viitor, incercand sa castige un loc de titular in echipa. Trei aparitii in patru meciuri in turneul din America a bifat Sam.

„Cred ca turneul a mers foarte bine. Nu m-am antrenat decat o singura data, in rest am facut toate antrenamentele. Sunt foarte fericit.”

„Nu poti juca in fiecare meci cand ai un lot atat de puternic si toata lumea trebuie sa joace, dar am fost norocos ca Robbie m-a ales pe mine sa joc in primele doua meciuri, al treilea meci nu am jucat, insa am jucat pe finalul meciului cu Milan si ma simt bine si sunt gata sa pornesc la drum.”

„Singura dezamagire este ca nu poti juca tot timpul, dar asta este meseria de fotbalist.”

„Nu m-am mai simtit atat de bine de patru sau cinci ani. In curand voi fi gata pentru noul sezon.”

Se pare ca dupa atata frustrare, Hutchinson poate privi inainte. Urmatoarea provocare pentru el va fi, sa isi castige un loc in prima echipa.

 

 

 

Urmatorul meci

Chelsea schedule powered by whatsthescore.com

Facebook
Partenerii nostri
 
Fotbal Online
 
Facebook Fan Page
TalkChelsea.net
Bluelions
14 vizitatori online

Partenerii nostri Hidden

<

 

Linkuri sponsorizate
 
2018 Chelsea FC | Fan Club Romania
| Aboneaza-te

All trademarks, logos and copyrights are property of their respective owners.