Publicat de Paul pe WWW.CHELSEAFC.RO la data de 4 - 12 - 2010

Ancelotti recunoaste ca este dezamagit de rezultatul impotriva lui Everton din aceasta seara, dupa 4 etape in Premier League Chelsea este inca fara victorie.

„In prima repriza am jucat bine, am pus presiune pe adversar, am dat dovada de prezenta de spirit, insa repriza a doua a fost total diferita.”

„In repriza a doua am uitat sa jucam fotbal, am inceput sa trimitem baloane lungi, sa fim putin speriati, lucruri care nu mi-au placut. Putem sa pierdem meciurile, dar nu putem sa pierdem dorinta si felul de a juca fotbal.”

„In prima parte a jocului au fost jucatori concentrati si disciplinati din punct de vedere tactic, insa repriza a doua a fost total diferita, ne-am pierdut concentrarea am inceput sa ne temem, Didier a fost izolat in fata, lucruri care ne-au costat.”

Intrebat despre forma slaba prin care trece echipa Ancelotti este de acord ca Chelsea nu parcurge momente chiar bune in campionat si presiunea din cauza criticilor se observa in teren, lucruri care nu i se par normale antrenorului italian.

„Mi-am exprimat parerile in fata jucatorilor, au inteles perfect, maine avem o sedinta de antrenament si vom avea timp sa vorbim mai multe. Trebuie sa ramanem conectati la meciuri si sa dam dovada de caracter in meciul cu Tottenham. Nu este timpul sa zambim, trebuie sa mergem mai departe si cat mai multa munca, pe teren si la antrenamente.”

Urmatorul meci

Chelsea schedule powered by whatsthescore.com

Facebook
Partenerii nostri
 
Fotbal Online
 
Facebook Fan Page
TalkChelsea.net
Bluelions
19 vizitatori online

Partenerii nostri Hidden

<

 

Linkuri sponsorizate
 
2018 Chelsea FC | Fan Club Romania
| Aboneaza-te

All trademarks, logos and copyrights are property of their respective owners.