Publicat de Paul pe WWW.CHELSEAFC.RO la data de 13 - 11 - 2011

Daniel Sturridge este de parere ca cei care au criticat si critica in continuare jucatori precum John Terry, Frank Lampard, Didier Drogba, Ashley Cole dau dovada de o imensa lipsa de respect pentru inima echipei, Chelsea Londra FC.

Nu de multe ori, in acest sezon „batranii” de la Chelsea au fost criticati de presia din Anglia, insa Sturridge este de parere ca acesti jucatori sunt inima echipei, iar privirile si laudele ar trebui sa mearga si catre ei, nu doar catre cei tineri.

„Lipsa de respect care am observat-o catre jucatori ca JT sau Lamps este ridicola. Lumea nu stie ca atunci cand ne este greu ei sunt care ne imbarbateaza si sunt pregatiti de orice infruntare. Ei sunt cei care urnesc echipa. Noi tinerii nu suntem obisnuiti sa jucam pe stadioane ostile, ne este foarte greu in meciuri de acest gen, insa ei sunt obisnuiti si o fac fara nicio problema, lucru care noua ne ofera incredere. Daca n-ar fi ei noi ne-am pierde in asemenea meciuri, primim foarte mult sprijin moral din partea acestor jucatori si este mult mai usor sa joci atunci cand stii ca alaturi de tine il ai pe Didier, Lampard sau Terry.”

Daniel Sturrige va debuta la nationala Angliei in amicalul de joi cu Suedia, de pe Wembley.

Urmatorul meci

Chelsea schedule powered by whatsthescore.com

Facebook
Partenerii nostri
 
Fotbal Online
 
Facebook Fan Page
TalkChelsea.net
Bluelions
22 vizitatori online

Partenerii nostri Hidden

<

 

Linkuri sponsorizate
 
2018 Chelsea FC | Fan Club Romania
| Aboneaza-te

All trademarks, logos and copyrights are property of their respective owners.