Te afli aici
Acasa > Informatii preluate din presa > Inima echipei

Inima echipei

Daniel Sturridge este de parere ca cei care au criticat si critica in continuare jucatori precum John Terry, Frank Lampard, Didier Drogba, Ashley Cole dau dovada de o imensa lipsa de respect pentru inima echipei, Chelsea Londra FC.

Nu de multe ori, in acest sezon „batranii” de la Chelsea au fost criticati de presia din Anglia, insa Sturridge este de parere ca acesti jucatori sunt inima echipei, iar privirile si laudele ar trebui sa mearga si catre ei, nu doar catre cei tineri.

„Lipsa de respect care am observat-o catre jucatori ca JT sau Lamps este ridicola. Lumea nu stie ca atunci cand ne este greu ei sunt care ne imbarbateaza si sunt pregatiti de orice infruntare. Ei sunt cei care urnesc echipa. Noi tinerii nu suntem obisnuiti sa jucam pe stadioane ostile, ne este foarte greu in meciuri de acest gen, insa ei sunt obisnuiti si o fac fara nicio problema, lucru care noua ne ofera incredere. Daca n-ar fi ei noi ne-am pierde in asemenea meciuri, primim foarte mult sprijin moral din partea acestor jucatori si este mult mai usor sa joci atunci cand stii ca alaturi de tine il ai pe Didier, Lampard sau Terry.”

Daniel Sturrige va debuta la nationala Angliei in amicalul de joi cu Suedia, de pe Wembley.

Top