Publicat de Luci pe WWW.CHELSEAFC.RO la data de 8 - 06 - 2013

Dupa meciurile internationalelor din aceasta seara multi jucatori de la Chelsea vor intra in vacanta. Sa vedem rezultatele lor din aceasta seara

Belgia a reusit sa invinga Serbia cu 2-1 multumita in mare parte jucatorului lui Chelsea, Kevin De Bruyne. Mijlocasul a reusit un gol cu capul in minutul 13, dar acesta a centrat perfect si la golul 2 al belgienilor. Branislav Ivanovic a fost capitan pentru Serbia, care au reusit sa marcheze prin Kolarov in minutul 87.

Courtois a jucat tot meciul si a facut o partida buna. Acesta reusind sa scoata o minge grea trimisa cu capul de omul dorit de Chelsea, Markovic.

Eden Hazard a intrat in minutul 64, iar de la prima atingere a facut ca 3 jucatori din echipa Serbiei sa para niste amatori. Lukaku a intrat in minutul 82 acesta inlocuindu-l pe De Bruyne. Cu toate ca sezonul acesta a marcat 17 goluri, Lukaku n-a fost in stare sa marcheze singur cu portarul.

Belgia este foarte aproape de calificarea la Campionatul Mondial din Brazilia, acestia si-au asigurat deja pozitia a doua.

Petr Cech a reusit sa tina poarta intacta impotriva Italiei lui Balotelli care a fost si eliminat. Kalas a fost rezerva pentru Cehia, dar din pacate n-a bifat niciun minut.

balo

Olanda la Sub19 ani a suferit o infrangere rusinoasa impotriva Ciprului. Ake a jucat tot meciul.

 

Urmatorul meci

Chelsea schedule powered by whatsthescore.com

Facebook
Partenerii nostri
 
Fotbal Online
 
Facebook Fan Page
TalkChelsea.net
Bluelions
14 vizitatori online

Partenerii nostri Hidden

<

 

Linkuri sponsorizate
 
2018 Chelsea FC | Fan Club Romania
| Aboneaza-te

All trademarks, logos and copyrights are property of their respective owners.