Te afli aici
Acasa > Informatii chelseafc.com > Ivanovic despre meciul cu Wigan

Ivanovic despre meciul cu Wigan

Branislav Ivanovic prin golul sau de sambata a ajuns la 5 goluri in acest sezon, cu unul mai putin decat sezonul trecut.

Ivanovic a deschis scorul in meciul cu Wigan, insa am fost egalati pe final. Totusi prin noroc, destin sau alti factori am reusit sa mai inscriem o data prin Juan Mata.
„Uneori inscrii goluri, uneori te gandesti cum ar fi sa inscrii goluri.” El nu a spus nimic referitor la faptul ca a inscris din offside.
„Nu stiu daca am fost in offside, am fost concentrat sa inscriu. Sa fiu sincer, acest meci a fost foarte dificil pentru noi, mult mai dificil de cat ne-am fi asteptat. Wigan a jucat bine, dar este bine intr-un final ca am castigat, doar asta conteaza.”
„A fost foarte greu in prima repriza deoacere nu ne-a iesit nimic din ce ne-am propus. Am stiut ca vom inscrie foarte greu deoarece Wigan are o linie defensiva foarte buna. Am reusit sa inscriem in repriza a doua, pentru ca in prima nu prea am avut ocazii.”
Pentru al doilea week-end Ivanovic il lauda pe Fernando Torres. Desi nu a inscris, a contribuit foarte mult la golul lui Mata.
„Fernando a fost aproape din nou de a inscrie, el merita sa inscrie multe goluri, a jucat foarte bine, a alergat mult si ne-a transmis noua energie pozitiva. Cred ca va fi din ce in ce mai bine.”
„De cand Di Matteo conduce echipa am inceput sa credem in noi. Am inceput sa credem ca putem castiga Cupa Angliei, Liga Campionilor, ne-a ridicat moralul foarte sus. Sa castigam tot ce ne-am propus este foarte greu, dar vom incerca sa facem totul.

 

 

Top