Publicat de Luci pe WWW.CHELSEAFC.RO la data de 3 - 12 - 2011

Branislav Ivanovic este hotarat ca dupa acest meci sa puna capat formei mizarabile in care este echipa.

Cinci infrangeri in noua jocuri, ne pierdem ritmul in Barclays Premier League. In Carling Cup am fost eliminati iar in Liga Campionilor nu stam deloc bine. Asa ca determinarea lui Ivanovic poate fi un termen decisiv.
Vom merge in aceasta dupa-amiaza in nord est. Suntem pe locul 5 in spatele lor la un punct. O victorie ne va relansa in lupta pentru titlu. Fundasul sarb anticipeaza un meci foarte greu, impotriva unei echipe care este neinfranta pe teren propriu.
„Suntem intr-o perioada dificila atunci cand joci acasa toata lumea se asteapta sa castigi, dar am pierdut o multime de meciuri acasa, din pacate, si cred ca acesta este momentul potrivit pentru noi sa aratam cat de buni suntem.”
„Trebuie sa fim gata sa lucram din greu acest lucru este foarte important, acasa sau in deplasare. Uneori este mai usor sa castigi in deplasare dar nu cred ca meciul cu Newcastle va fi usor. Noi trebuie sa facem tot posibilul sa castigam. Ar putea fi unul dintre cele mai importante jocuri din acest sezon pentru noi.”
Speram sa nu primim gol, dupa ce saptamana trecuta ne-am impus cu 3 – 0 in fata celor de la Wolves. Daca n-am primi gol, am putea inchide gura oamenilor care critica linia din spate. Ivanovic cu toate acestea, este interesat doar sa castigam cele trei puncte, dar admite ca este important sa nu primim gol.
„Exista o multime de motive pentru care am primit goluri, nu este niciodata simplu.”
„Trebuie sa incercam sa fim mai buni atunci cand ne aparam. Cu munca grea si credinta trebuie sa facem acestru lucru si speram ca ne va fi bine.”

Urmatorul meci

Chelsea schedule powered by whatsthescore.com

Facebook
Partenerii nostri
 
Fotbal Online
 
Facebook Fan Page
TalkChelsea.net
Bluelions
10 vizitatori online

Partenerii nostri Hidden

<

 

Linkuri sponsorizate
 
2018 Chelsea FC | Fan Club Romania
| Aboneaza-te

All trademarks, logos and copyrights are property of their respective owners.