Publicat de Paul pe WWW.CHELSEAFC.RO la data de 1 - 01 - 2011

Ancelotti anunta ca Jeffrey Bruma va fi folosit ca titular in meciul cu Aston Villa. Ivanovic lipseste datorita cumularii de cartonase galbene. Ancelotti a trebuit sa aleaga intre Paulo Ferreira, Michael Essien si Jeffrey Bruma.

„Este timpul sa-l folosim pe Bruma”, confirma Ancelotti la Chelsea TV.

„Este un jucator tanar, foarte bun aparator, are mult talent. L-am folositi n cateva meciuri si se imbunatateste mereu. Munceste foarte mult langa John Terry, Ivanovic si Alex si este timpul sa-l punem la treaba. Sunt sigur ca va da totul din el. Pentru Bruma va fi extraordinar sa-l aibe pe Terry langa el, s-a antrenat mult si stie cum trebuie sa se aseze in teren, insa langa Terry ii va fi mult mai usor.”

„Trebuie sa batem pe Aston Villa, sa confirmam perfomanta din a doua repriza cu Bolton, trebuie sa ne imbunatatim locul in clasament, inca nu sutem sigur daca totul este in regula, dar trebuie sa incepem anul cu incredere si performanta.”

Cat despre petrecea de Revelion, Ancelotti spune s-a tinut toastul de miezul noptii si dupa cinci minute toata lumea a mers la somn.

Urmatorul meci

Chelsea schedule powered by whatsthescore.com

Facebook
Partenerii nostri
 
Fotbal Online
 
Facebook Fan Page
TalkChelsea.net
Bluelions
14 vizitatori online

Partenerii nostri Hidden

<

 

Linkuri sponsorizate
 
2018 Chelsea FC | Fan Club Romania
| Aboneaza-te

All trademarks, logos and copyrights are property of their respective owners.