John Terry : Bucuros si mandru | Chelsea Fan Club Romania

Primul Fan Club Chelsea FC din Romania

John Terry : Bucuros si mandru

John Terry : Bucuros si mandru

📁 Informatii chelseafc.com, Stiri 🕔16.aprilie 2012
John Terry : Bucuros si mandru

Chelsea prin victoria cu 5-1 in fata rivalilor de la Spurs si-a  asigurat un loc in finala Cupei Angliei de luna viitoare.
John Terry a jucat extraordinar de bine in acel meci. La scorul de 0-0 a scos cu genunchiul o minge de pe linia portii, dar capitanul lui Chelsea a luat parte si la golul controversat al lui Mata.
Ramires, Frank Lampard, Drogba si Florent Malouda au mai marcat in acel meci.
„A fost o performanta foarte buna si un rezultat mare si niste goluri excelente. Golul lui Lampard si cel al lui Drogba au fost de poveste.
„Cred ca am fost echipa mai buna, Tottenham a avut o prima repriza buna dar apoi s-au stins pana la final.”
John Terry a fost unul dintre jucatorii care erau pe jos la golul lui Mata, jucatorii lui Spurs au protestat, insa imaginile nu le dau dreptate. Nici Terry nu stie ce s-a intamplat acolo.
„N-am vazut reluarea, nu stiu ce s-a intamplat.”
„Am crezut ca mingea m-a lovit si nu a intrat in poarta, dar tusierul a vazut gol, asa ca suntem fericiti de aceasta victorie. Oamenii pot sa-si dea cu parerea cat vor despre acel gol, noi suntem in finala si doar asta conteaza.
„Am dat dovada ca suntem un grup unit. A trebuit sa dam piept cu un adversar foarte bun, insa tot am reusit sa castigam.”
Revenind la meciul de miercuri cu Barcelona, unde David Luiz va lipsi mai mult ca sigur. John spune ca aceasta victorie le-a dat incredere pentru acel meci.
„Este un joc foarte important pentru noi, am jucat un fotbal frumos pe Wembley si speram ca putem repeta acest joc miercuri.”
„Va fi foarte greu, dar daca vom juca cum am jucat cu Tottenham vom avea sansa noastra.”