Publicat de Paul pe WWW.CHELSEAFC.RO la data de 26 - 03 - 2015

Chelsea a anuntat astazi ca John Terry a semnat un nou contract cu clubul, prelungindu-si astfel sederea pana la finalul sezonului 2015/2016. Cu 661 aparitii si 63

de goluri marcate, record absolut la Chelsea pentru un fundas, Terry a castigat cu Chelsea, 3 titluri de campion al Angliei, 5 cupe ale Angliei, 3 cupe ale Ligii, Liga Campionilor si Europa League. Ultimul trofeu castigat de Terry a fost Cupa Ligii pe 13 Martie in acest sezon, partida in care a fost ales cel mai bun jucator de pe teren.

„Sunt foarte incantat ca am semnat prelungirea contractului meu. Dupa ce am castigat deja un trofeu in acest sezon, sper ca impreuna cu colegii si antrenorul meu sa aducem in continuare succes clubului. Ma simt foarte mandru ca joc pentru Chelsea si ca de obicei vreau sa multumesc suporterilor care m-au sustinut continuu.”

Mourinho a adaugat si el:

„Faptul ca lui Terry i s-a prelungit contractul nu inseamna ca i se multumeste, ci inseamna ca merita pentru ca inca joaca foarte bine. Este un fundas de top. Sunt multumit pentru ca merita aceasta prelungire, intr-un sezon in care deja a jucat peste 40 de meciuri. ”

Dupa ce a luat parte la cea mai importanta perioada din istoria clubului, John Terry se bucura si de cateva trofee individuale Jucatorul anului in 2005 si cinci aparitii consecutive in cel mai bun 11 al FIFPro World XI il claseaza pe Terry in elita jucatorilor la nivel mondial. Pentru Chelsea a fost desemnat de doua ori jucatorul anului.
#captain,leader,legend.

Urmatorul meci

Chelsea schedule powered by whatsthescore.com

Facebook
Partenerii nostri
 
Fotbal Online
 
Facebook Fan Page
TalkChelsea.net
Bluelions
12 vizitatori online

Partenerii nostri Hidden

<

 

Linkuri sponsorizate
 
2018 Chelsea FC | Fan Club Romania
| Aboneaza-te

All trademarks, logos and copyrights are property of their respective owners.