Te afli aici
Acasa > Vocea editorului > John Terry si banderola de capitan

John Terry si banderola de capitan

Initial dorinta mea de a scrie despre Chelsea a luat nastere din pasiune pentru echipa engleza si a fost alimentata incet dar sigur de titlurile si articolele ornate pe ici colo cu cretinisme tipic romanesti.
Pe parcurs am inceput sa inteleg ca jurnalism sportiv de o idiotenie exacerbata nu se face doar in Romania.
In tara fotbalului cretinatatile oamenilor din presa ating cote alarmante – in conditiile in care in Romania aceste cretinatati se afla deja la superlativ. Presiunea mediatica pusa pe Chelsea si John Terry depaseste cotele normalului.
Incredibil de multi jurnalisti si oameni de fotbal au fost astazi socati, ba chiar ofensati ca John Terry este inca capitan la Chelsea. In mintea lor intunecata de circ care genereaza rating au uitat sa ia in considerare insemnatatea numelui John Terry.

Cand spui John Terry nu doar ca rostesti numele fundasului suprem dar rostesti si numele capitanului suprem. Capitanul echipei de club si numele fostului capitan al nationalei Angliei. Oare baietii cu puterea de a informa opinia publica au uitat cine este John Terry si ce reprezinta el pentru fotbalul englez sau efectiv ignora acest lucru?

John Terry este capitanul absolut. John Terry nu stie cum sa NU fie capitan. John Terry s-a nascut pentru a fi capitan, traieste ca sa fie capitan, respira ca sa fie capitan.
John Terry este capitan si nu cand nu joaca.
John Terry este „one man club”. El este Chelsea.
Mai are vreun sens sa explic ce reprezinta John Terry pentru Chelsea?
Cu siguranta nu.

O intreaga generatie de fotbalisti si suporteri au crescut impreuna cu capitanul John Terry. Imi este imposibil sa inteleg punctul de vedere al acestor jurnalisti care nu doar ca cer dar se si asteapta ca John Terry sa fie lasat fara banderola de capitan din cauza deciziei FA. Imi vine greu sa cred ca poate fi atata prostie in presa sportiva din Anglia si sunt total dezamagit de standardele presei engleze.

Si ca sa inchei intr-o nota conspirativa, probabil ca pe cineva deranjeaza invincibilitatea echipei.

Lasă un răspuns

Top