Te afli aici
Acasa > Informatii preluate din presa > Jose Mourinho extrem de multumit de jocul facut pe Old Trafford

Jose Mourinho extrem de multumit de jocul facut pe Old Trafford

Imediat dupa meci Jose Mourinho a oferit un interviu pentru Sky Sports.
Antrenorul lui Chelsea s-a declarat extrem de multumit de jocul prestat de echipa sa si considera ca egalul este un rezultat acceptabil.

„Sunt foarte multumit, am jucat foarte bine, nu este usor sa joci aici, nu este usor sa joci impotriva lui Man. United, o echipa care a fost compacta in aparare si a incercat sa ne surprinda pe contraatac. O performanta foarte buna in special in a doua repriza, cu multa stabilitate si control al jocului.
Am fi putut inscrie mai mult, golul lui Hazard ar fi fost un gol foarte frumos deci sunt foarte multumit de jucatorii mei.”

Intrebat despre Didier Drogba, Mourinho a declarat:

„Didier a inscris foarte multe goluri ca acesta, iar pentru unul care s-a antrenat abia de o saptamana, pentru ca nici nu s-a putut antrena si ca sa mai inscrie si in deplasare, unde a jucat timp de 90 de minute – desi ar mai fi putut scrie o data in prima repriza – sunt foarte multumit de el, insa sunt foarte multumit de toata echipa, de la Courtois la Didier si imi este greu sa vorbesc despre performantele individuale.”

In acelasi interviu Jose Mourinho a criticat unele decizii de arbitraj si considera ca in circumstantele date echipa s-a descurcat foarte bine.

Lasă un răspuns

Top